2777
2789
عنوان

بچه هامو کتک زدم دارم گریه میکنم

1185 بازدید | 71 پست

هرشب که میخوابن بالشتم از اشک پر میشه از عذاب وجدان اینکه چرا بدرفتاری کردم باهاشون

دستشونو بوس میکنم میگم از فردا دیگه مهربونم باهاتون

اما باز روز از نو روزی از نو

بیدار که میشن شروع میکنن به بهونه گیری، لجبازی ،داد و بیدار، ریخت و پاش، پرت کردن ،زدن من

بدتر از همه چی دعواهاشون

یه دختر دارم یه پسر پشت سر همن مثل دوقلوئن تقریبا به شدت هم عصبی هستن

داشتن دعوا میکردن هرکاری کردم تمومش نکردن بی محلی کردم تا آروم بشن همه چی رو ریختن زمین دوغ از یخچال درآورد ریخت رو زمین کل آشپزخونه پرشد از کثیفی

دخترم یه لیوان پرت کرد سمت داداشش اومدم جلوش بهش نخوره خورد تو سر خوردم😑😑

از شدت عصبانیت به هردوتاشون یه سیلی محکم زدم

حالا باصورتی که جای انگشت های مامانشون روشه دارن باز با هم بازی میکنن انگار نه انگار دو دقیقه پیش جنگ بوده

منم دارم اشک میریزم

خسته شدم از این زندگی😭😭

چیکار کنم عصبی نشم هرکاررررری میکنم نمیشه عصبی نشم

اینا هم هیچ روشی روشون جواب نمیده همش بهونه میارن همش بهونه میارن و لجبازی میکنن

دیوونه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم

اشکال نداره بزرگ میشن کم کم عاقل میشن

ولی دیگه کتکشون نزن بچه‌ها گناه دارن

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

حق داری عزیزم هم از خستگیت هم از عذاب وجدان بعدش

خودمم تقریبا همینم

چون یکم حساسام رو مرتب بودن خونه و تمیزی

هی به خودم میگم بیخیال شو 4 سال دیگه بزرگ میشه این کارا رو نمیکنه

باز نمیتونم خودمو کنترل کنم متاسفانه

خیلی سخته ولی اینجور وقتا برو تو اتاقی جایی دورشو ازشون که کتکشون نزنی چون اخه تتک فایده ای هم نداره🥲😂💔

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

بالاخره شمام انسانی و خسته میشی ،ولی حداقل انقد محکم نزن که جاش بمونه.تنبیه های دیگه جواب نمیده؟مثلا بگو اگه دعوا کنید امروز تلوزیون خبری نیست یا مثلا گوشی نمیدم بهتون و اینا

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

مامان منم منو خواهرم بچه بودیم خیلی حرص میخورد بعد یه مدت دعوامون که میشد میذاشتمون تو اتاق درو میبست خودمون خسته میشدیم دیگه🤣بعضی وقتا هم بابامو میفرستاد جدامون میکرد اما دیگه خودش حرص نمیخورد

دوران سختیه اما نتیجش شیرینه

پشت سرهم بچه نیارین.. کی به خودت میرسی پس👺

بابا به پشت هم بودن و نبودن نیست که

بچه های من 10 سال اختلاف سنی دارن. هر کدومشون یه جور حرص و جوش

ماها هم حساس و کم صبر و تحمل هستیم