2777
2789
عنوان

بچه هامو کتک زدم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 71 پست

خیلی کوچیکن کتک نزن

والا دختر من ۹ سالشه پسرم ۲ اعصاب واسم نمونده 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم مثل شمام الان  عصاب ندارم دو تا دختر دارم ۱۸ و ۱۵

یه پسر ۵ ساله 

پسرم زندگی رو برا هممون جهنمه کرده همین الان از دستش به شدت عصبی بودم گفتم بزنمت زمین همه امون از دستت راحت شیم از بس روانیمون کرده خواهراشو خیلی اذیت میکنه موهاشونو میکنه خودمم برم جدا شون کنم اونا رو ول میکنه خودمو میزنه 

روانشناس هم بردمش چند جلسه گفت بیش فعال نیست نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم از دستش شبا جنگ داریم تا این بخوابه 

اسی بچه هات بزرگتر شن کارت سختره مثل من 

ببین سنشون کمه که. هرروز ببرشون بیرون حتی شده تو پارکینگ جلوی در. ببرشون فقط. جای‌خلوت‌کوچه بن بست . ببر‌دوتا‌توپم ببر. اگر تراس‌داری ببر اونجا  رنگ انگشتی بگیر بذار گندبزنن ب‌خودشونو دیوارو کف تراس‌ . اما وقتی حمله میکنن بهم با حدیت با اخم جدا‌کن و بشونشون ی‌گوشه هرکدومو  .مسلما‌ پسرت الان بیشتر‌متوجه میشه

parasoo1989@
پسرم ۳ونیم دخترم حدودا یکسال کوچکتره

سلام منم پسرم این سن بود کتک می‌خورد ولی الان دیگه اصلا نمیزنم. چون بهتر شده حرف حالیش میشه 

تنبیه ها عوض شدن  فلان جا نمی‌برم. اینو نمیخرم  و ... 

مهمتر از همه اینکه یه تایمی ببر بیرون تخلیه بشن مخصوصا پسر

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

هرررر مامانی حق خسته شدن و کم آوردن و اشتباه کردن داره ، ولی اینکه آگاه باشی که رابطتتون داره هعی گره بیش تر میخوره هعی داره به چالش بیشتر میگذره کاری نکنی ، آسیبش تو دوران نوجوانی حوانی بیشتر میشه حتما از یه روانشناس کودک کمک بگیر

اسی منم مثل شمام الان عصاب ندارم دو تا دختر دارم ۱۸ و ۱۵یه پسر ۵ ساله پسرم زندگی رو برا هممون جهنمه ...

باهاش بازی میکنید ؟ دخترا‌چی؟ باهاش بازی میکنن ؟ یا سرشون تو گوشیو کار خودشونه؟ شمام هرروز ببر‌بیرون بچتو .بچه ها‌تواون سن روزی‌سه ساعت قشنگ باید بیرون بدون بازی‌کنن

parasoo1989@

سلام عزیزم خدا قوت 

اول اینکه از حضرت زینب صبر بخواه و ازش بخواه کمکت کنه 

زیر لب  یا زینب بگو 

دوم بدون بچه ها تا ۶.۷سالگی فقط ۲۵درصد از مغزشون رشد میکنه پس انتظار نداشته باش مثل ادم بزرگ باشن 

لطفا با کتک زدنشون باعث نشو اون دنیا بازخواست بشی 

هر وقت احساس خشم سراغت اومد دستات پشت سرت مشت کن و محل ترک کن 

بعدم دوغی ک ریخته زمین جمع میشه 

ولی سیلی ک ب بچت زدی نمیشه پس بگیری 

وسایل و خونه ای ک داری واسه تو ساخته شدن 

ن تو واسه اونا 

پس ریخت و پاش عادیه تو خونه ای داری با دوتا بچه ک باید بهم ریخته باشه 

ازت میخوام خودت اروم باشی با محبت صحبت کنی و ولوم صدات کم باشه تاثیرشو میبینی

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

خدایی بچه های دو سه ساله خیلی کوچیکن برای کتک 

من خودم روانی عالمم با ۳ تا بچه ی فوضول و شر فقط خدا ببخشتم به خاطر کتکایی که زدم واقعا دست خودم نبوده دیوانم میکنن . البته من دیگه کوچیکه ۱۳ سالشه ولی همچنان ادامه داره اذیتاشون فقط مدلش فرق کرده    

باهاش بازی میکنید ؟ دخترا‌چی؟ باهاش بازی میکنن ؟ یا سرشون تو گوشیو کار خودشونه؟ شمام هرروز ببر‌بیرون ...

بازیم میکنم ولی فقط چند دقیقه بازی میکنه دیگه رها میکنه میره دنبال شیطنت خودش دخترا نه بازی نمیکنن 

بیرون نمیاد میگه خودتو بابا برید من نمیام پیش ابجیا میشینم

بازیم میکنم ولی فقط چند دقیقه بازی میکنه دیگه رها میکنه میره دنبال شیطنت خودش دخترا نه بازی نمیکنن ب ...

نه ببریدش بگو خواهرا میخوان برن جایی الکی. ببریدش حتما‌ از فضای دخترونه ام بیاد بیرون. حتما تبلت و گوشی هم زیاد دستشه

parasoo1989@
اسی منم مثل شمام الان عصاب ندارم دو تا دختر دارم ۱۸ و ۱۵یه پسر ۵ ساله پسرم زندگی رو برا هممون جهنمه ...

پسر رو فقط باید کم محلی کنی اصلا محبت حالیشون نیست بدتر لوس میشن

خودمم بچه ی سومیم پسره با خواهر دومیش ۳ سال فاصله داره پوستم کنده شده تا حالا که ۱۳ و ۱۶ هستن