2777
2789
عنوان

خواهرم باهوشه ولی درس نمی‌خونه

86 بازدید | 11 پست

امسال می‌ره یازدهم قبلاً درسش خیلی خوب معدلش ۱۹.۷۰ بود ولی از کلاس نهم کم کم شل گرفت دیگه سمت درس نمی‌رفت به دور میخوند می‌رفت سر امتحان بازم نمرش خوب میشد کلاس دهم کلا یه دور میخوند بهش می‌گفتیم برو بخونم یه دور کمه می‌گفت نه همه رو بلدم تو کلاسم اصلا گوش نمیده ولی نرمش خوبه امسال معدلش شد۱۸.۸۰ شاگرد سوم  شد خودش الان میگه خیلی پشیمونم که مثل قبل درس نمیخونم  میگه اصلا حوصله ندارم بعضی وقتا میاد میگه اصلا درس بدرد نمیخوره به نظرتون بخاطر دوستاش تو مدرسه میشه باشه آخه خیلی ساده هرکی هرچی می‌ره تو سرش

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بدلیل تغییر فاز از راهنمایی به دبیرستان و زیاد شدن حجم کاریشون هستش من په سال سابقه مشاوره کنکور دارم و این قضیه به وضوح پیداست 

چیزس که مهمه اینه توی یازدهم به خودشون میان اگر بخوان

اینی که میگید ساده هستن سادگی در اثر تربیت پدر و مادر و بی تجربگی بوحود میاد و آسیب پذیرش میکنه روی این قضیه کار کنید تا بزرگتر نشده که سختتر ه تغییرش 

سعی کنید درباره دوستاش بپرسید که دوستات چیکارا میکنن با درس تصمیمشون برای اینده چیه دیگه همه چی مشخص میشه

دعا کنید برام🩷 

خودش میدونه بهش فشار نیارید

آخه خودش پشیمونه که چرا آنقدر اومدن پایین میده چرا دیکه حوصله ندارم من خودم فکر میکنم بخاطر دوستشه که نمی‌خونه دختره بهش می‌گفت من نمیخونم درس چیه بدم از این رشته میاد افتاده بود توسر ابحیم که اره مدرسه بدرد نمیخوره آخر سر ترم دو دختره معدلش شد ۱۹.۵۰ آبجی منم اومد پایین 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

آخه خودش پشیمونه که چرا آنقدر اومدن پایین میده چرا دیکه حوصله ندارم من خودم فکر میکنم بخاطر دوستشه ک ...

بنظرم زیاد بهش فشار نیارید 

حالا یه آزمایش ببرید بده 

شاید آهنش پایین اومد 

ویتامینش پایین اومد

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
یه دکتر معروفی هست که شبکه مستند نشون داد . میگفت من بچگی درس نمیخوندم پدرم منو برد قبرستون تو قبر خ ...

این میخونه ولی دیگه مثل قبل نیست الکی یه دور نگاه میندازه می‌ره بازم نمرش خوب میشه خودشم نمیدونه چرا اینطوری شده

این بدلیل تغییر فاز از راهنمایی به دبیرستان و زیاد شدن حجم کاریشون هستش من په سال سابقه مشاوره کنکور ...

کلا پدرمم همین قدر سادس فکر میکنم هرچی مردم بگن درسته خودش میگه که دوستی داره  از اول سال تا الان دائم می‌گفت این رشته بدرد نمیخوره مدرسه اصلا چیه افتاد توسر ابحیم که چرا باید درس بخونم اخرسرم دوستش معدلش ۱۹.۵۰ شد اینم کلاه رفت سرش که چرا نخونده

کلا پدرمم همین قدر سادس فکر میکنم هرچی مردم بگن درسته خودش میگه که دوستی داره از اول سال تا الان دا ...

بله یادمه سال کنکور خودمم یکی از دوستام میگفت نخونید بعد معلوم شد خودش سهمیه ۵۰% داشته من گولشو نخوردم 

اما اینو بهش بگید که درس مهمه 

واقعاً توی زم.نه ای نیستیم سواد نداشتن عادی باشه 

من پزشکی قبول شدم الن دارم تخصصمو میگیرم همزمان کار میکردم باشگاه میرفتم سال به سال ماشینمو عوض میکردم و بهتر میخریدم امسالم خونه خریدم و هرآنچه که بخوام رو دارم 

یه دخترعمو دارم همسن خودمه ایشون درس نخوندن و ازدواج کردن و الان میخواد جدا بشه اما عموم ازت حمایت نمیکنه خودشم مستقل نیست که بتونه به خودش تکیه کنه 

همینارو بهشون بگو یه انگیزه بگیرن 

شروع سخته اما همینکه موتور طرف گرم بشه دیگه حله 

بهش بگو که اوکی دوستت نمی خونه اوکی اما تو بخون که لولت بالاتر باشه 

دعا کنید برام🩷