2777
2789
عنوان

بینی مو بعد سه هفته دیدم یه لحظه رفتم اون دنیا 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 69 پست
جدی میگیخیلی زشت شدم دیروز خودمو دیدم دوست داشتم بمیرم اینقدر بدشکل شدم که نگم برات میشه آیدی م رو ب ...

ارهه بابا اولش همینخ کلاا ورمه شاید دوبرابر بینی قبلیت میشه ٫ کم کم میخوابه ورمش فقط چسباتو مرتب بزن و موقع تعویضش حتمااا بشورش که راحت جداشه نه اینکه خودت با دست بکنی چسب رو

تلگرام اینا ندارم عزیزم اینجا نمیشه بفرستی خصوصی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم مشکلم همین بود عزیزم می‌خندیدم بینی م خیلی پهن میشد وگرنه عالی بود فرم بینی م والا پیش دکت ...

شنیدم بینی های اینجوری هم نباید توقع زیاد ازش داشت و هم ااید صبور بود ورم بخواب.  

فکر کنم به خاطر این ها حس بد داری عزیزم .

نیشه بی زحمت اگر تا پایان شهریور به یه نظر ثابت رسیدی 

بیای بهمون بگی؟؟؟ 

من خیلی نگرانم چون اصلا قصدش رو نداشتم و یهو تصمیم گرفتم ولی خب انقدر رو مخم هست که نتونم بیخیال بشم 

می تونم بپرسم فرم بینیتون چطور بود ؟ چقدر نیاز به استراحت داشتین بعد عمل؟

استخوانی نوک بینیم یکم گوشتی.انحراف و کمی قوز هم داشت

ببین یک هفته بینی تو گچه. نمیشه آشپزی کرد باید استراحت کرد مدام آبمیوه خورد تاچند روز اول ک مدام باید دارو خورد واسه عفونت نکنه.ورم .سرماخوردگی. امپول بزنی کلا استراحت .ولی درد اصلا نداره

من ۱۰روز استراحت بودم بعد کم کم کارامو میکردم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

استخوانی نوک بینیم یکم گوشتی.انحراف و کمی قوز هم داشتببین یک هفته بینی تو گچه. نمیشه آشپزی کرد باید ...

من که سر کار می رم به نظرتون چتد روز مرخصی نیاز دارم ؟ همون ۱۰ روز گفتین کافیه؟؟؟ 

از فرم نوک بینیتون الان راضی هستین ؟

چرا انقد خونسردی پس

میخوای گریه کنه سینه بزنه؟

چکار کنه خب👺

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: