2777
2789
عنوان

بینی مو بعد سه هفته دیدم یه لحظه رفتم اون دنیا 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 69 پست
دکتر گفته دو ماه باید چسب بزنی آخر شهریور دو ماه تموم میشه بنظرت بعدش یکم بهتر نمیشه؟؟میشم مسخره دست ...

به دکترت بگو بعد چندماه بهت امپول عضلانی بده تو بینی میزنن  نه عضلانی ورمش میخابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا منعزیزم خیلی عجولی مگه تازه باندو اینارو از روش برنداشتیمن ب همه تو نی نی سایت میگم همه مث شما ب ...

اره عزیزم فهمیدم 

خوبه پس خداروشکر 

الان اگه آیدی م رو بهتون بدم عکسم رو بفرستم به نظر کلی میدی خیالم راحت بشه؟

نه دیگه چسب روش بود دکتر گفته دو ماه باید چسب بزنی آخر شهریور دو ماه تموم میشه بنظرت بعدش یکم بهتر ن ...

نرفتی دکتر ببینتت؟

ورم باعث تغییر فرم بینی نمیشه

فرم بینی از اول مشخصه فقط سایزش کوچولو میشه بعد یه تایمی که برا هرکسی متفاوته

ولی فرم و کج شدن بینی تقصیر ورم نیس

برو دکتر ببینتت و ازش بخواه که توضیح بده راجبش

وای بچه های من یه بیتی دارم که پل بالاش و اندازه و سوراخ هاش و نمای بغلش واقعا عالی و بی نقص 

بعد از رد به رو پهن رو صورتم و وقای می خندم بدتر هم میشه 

واقعا رو مخ من همیشه 

به نظرتون عمل کنم ؟؟؟ 

اسی جان اگر نظرت رو بگی خیلی ممنون می شم 

و اینکه چقدر باید استراحت کنم چون باید بابتش مرخصی بگیرم 

سه هفته عمل کردی میخاستی نقلی بشه مال من بعد یسال تازه ورمش خابید اولم سربالا میکنن تا به مرور بیاد ...

می‌دونی چیه الان که چسب روشه خیلی قشنگه 

ولی چسب رو که برمیداره عوض کنه خیلی زشت میشه 

وای بچه های من یه بیتی دارم که پل بالاش و اندازه و سوراخ هاش و نمای بغلش واقعا عالی و بی نقص بعد از ...

دقیقا منم مشکلم همین بود عزیزم 

می‌خندیدم بینی م خیلی پهن میشد 

وگرنه عالی بود فرم بینی م 

والا پیش دکتر خوب بری خوبه 

و اینکه دو الی سه هفته زمان میخوای کاااامل خوب میشی

نگران نباش بخاطر ورم بزرگه.من ۸ ماهه عمل کردم بعد ۵_۶ ماه خودشو کم کم نشون میدهورم یک طرفه داری احتم ...

می تونم بپرسم فرم بینیتون چطور بود ؟ 

چقدر نیاز به استراحت داشتین بعد عمل؟ 

جاریم عمل کرده هم صداش بم شده هم نفسش بد شده هم دور چشمش گود شده و فرت فرت میکنه

چندماه از عملش گذشته

این عمل ب هرکسی نمیسازه منکه واقعا راضی ام هیچ عارضه ای واسم نداشت خیلی راحت بودم فقط ی کبودی خفیف زرد رو گونم اومد بعد چندوقت رفت