2777
2789
عنوان

بینی مو بعد سه هفته دیدم یه لحظه رفتم اون دنیا 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 69 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا ورم باشه نگران نباش درست میشهچرا بعد ۳ هفته دیدی؟‌زودتر ندیده بودیش؟دکترت چی میگه

نه دیگه چسب روش بود 

دکتر گفته دو ماه باید چسب بزنی 

آخر شهریور دو ماه تموم میشه 

بنظرت بعدش یکم بهتر نمیشه؟؟

میشم مسخره دست بچها

نگران نباش بخاطر ورم بزرگه.من ۸ ماهه عمل کردم بعد ۵_۶ ماه خودشو کم کم نشون میده

ورم یک طرفه داری احتمالا ک کج دیده میشه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

به یه آدم با تجربه در این مورد نیاز دارم راهنمایی م کنه 😭کسی بینی عمل نکرده اینجا ؟

چرا من

عزیزم خیلی عجولی مگه تازه باندو اینارو از روش برنداشتی

من ب همه تو نی نی سایت میگم همه مث شما با استرس میان میگن وااای گند زدم افتضاح شده و...

تا یکساال باید صبر کنی تا جا بیفته متوجهی

من وقتی دکتر بعد چندروز گچ و اینارو از روش برداشت رفتم تو اینه دیدم عین خرگوش شده بودم 

ولی الان هرکی میبینه اسم دکترمو میخواد میگه چقد طبیعی شده

و اینکه دکتر از عمد کمی سربالا عمل میکنه چون ب مرور بخاطر جاذبه زمین نوک بینیت میفته پایین 

اگه بخواد نوکشو بالا نبره بعد یکسال خیلی افتاده میشه و زشت متوجهی؟

ورمه عزیزم یسال طول میکشه تا فرم اصلیش مشخص بشهبرا منم چندماه اول خیییلی ورم داشت

جدی میگی

خیلی زشت شدم 

دیروز خودمو دیدم دوست داشتم بمیرم 

اینقدر بدشکل شدم که نگم برات 

میشه آیدی م رو بهت بدم عکس و رو بفرستم نگاه کنی ببینی وزنه یا نه

نه دیگه چسب روش بود دکتر گفته دو ماه باید چسب بزنی آخر شهریور دو ماه تموم میشه بنظرت بعدش یکم بهتر ن ...

چسباتو منظم بزن

من بعد عمل عقد کردم نشد منظم چسب بزنم

ولی خواهرم دقیق تر بود بینیش قلمی تر شد