2777
2789
عنوان

برم آموزش زبان اینگلیسی یا نه

104 بازدید | 7 پست

دلم پرستاری میخواد ولی با ترازم فکرنکنم بشه رفت پرستاری دودلم آموزش زبان اینگلیسی برم یا نه همه میگن اشباع شده و فلان و بیسار نمیدونم میخوام یک چی باشه کار واسش زیاد باشه کسی هست خونده باشه راَی آخه انگار اگه لیسانس نداشته باشی هم بازم میتونی یک تی تی سی بگذرونی کار کنی پس چه فایده داره ۴ سال زحمت

زبان انگلیسی بلد باشی میتونی پردرامد ترین شغل ها رو داشته باشی. من خودم به واسطه همین زبان، الان مدیر صادرات و واردات و مترجم هستم. خواهرم 30 سالشه مترجم بین الملل هست مدرس آیلز هست. سهامدار شرکت ساختمانی هست ویلا و ماشین و همه چی داره فقط چون زبانش خوبه و درامدش دلاری حساب میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبان انگلیسی بلد باشی میتونی پردرامد ترین شغل ها رو داشته باشی. من خودم به واسطه همین زبان، الان مدی ...

زبان آره ولی آیا لیسانس زبان ارزش داره میتونم همون ۴ سال رو آیلتس و تی تی سی اینا کار کنم نمیدونم لیسانس امتیاز حساب میشه اونم آموزش زبان نه مترجمی و ادبیات و اینا..... چون یا برم زبان یا پشت بمونم واسه پرستاری نظرت چیه 

جدی. لیسانس داری؟ پس بنظرت ارزش نداره ۴ سال برم نه

من نمیتونم بهت بگم  کدومو انتخاب کنی چون شرایط زندگی هرکسی فرق داره ببین علایقت چی هست و بعدا بازار کار کدوم رشته برای خودت بهتره . من فقط تجربه خودمو خواهرمو گفتم عزیزم