2777
2789

خودم باهاش کات کردم بعد از 5سال چون میبینم بهم توجهی نداره و تلاشی برا بدست اوردنم نمیکنه

منم اینارو بش گفتم و کات کردم

مثلا نمونه ش اینه ک من ب انلاین شدنش خیلی حساسم و همیشه گیر میدادم ب این قضیه اونم  اصلا انلاین نمیشد فقط در حد یه ثانیه سرمیزد و میرفت

اما از وقتی کات کردیم از فردای همون روز همش انلاینه و ساعتها انلاین میمونه

کسی ک اصلا انلاین نمیشد حتی بامن

و فقط تلفنی حرف میزدیم

یعنی داره بهم میفهمونه ک جایگزین داشتم برات و اصلا مهم نیس چی فکر میکنی! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو بذارید برنننننن.. کات راستکیییی.. اوناییش که با تعهد وارد زندگی میشن ببینید چقدر منجر به طلاق ه... این مدلهاش که کلا از اول خودشون میگن من ایراد دارم دودور من ایراد دارم دودور.. چرا پیگیرش میشی عزیز من.. اصلا چرا میری چک و کنترلش میکنی..که خودتو ازار بدی؟!! غیر اعصاب خردی چیزی به دست میاری.. این‌مارا رو نکنید به خودتون..ظلم ه والا

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

اینا رو بذارید برنننننن.. کات راستکیییی.. اوناییش که با تعهد وارد زندگی میشن ببینید چقدر منجر به طلا ...

بارها بهم ثابت کرد کرد ایراد داره بارهااا

اما عاشقش بودم مثل دیوونه ها

الان دارم میگردم دنبال اون حس نمبگم دیکه دوسش ندارم 

اما احساسمو کشت

حیف اون حس و عشقی ک بش داشتم امیدوارم با یه ادم درست دوباره تجربش کنم ک برا ادمی مثل من سخته 

بارها بهم ثابت کرد کرد ایراد داره بارهااااما عاشقش بودم مثل دیوونه هاالان دارم میگردم دنبال اون حس ن ...

امیدوارم این تجربه ای باشه برات و اونقدرررر ذهنت بزرگ و قوی بشه و خوشبخت که به حال امروزت فقط بخندی

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم..