2777
2789

یه همسایه داریم که تا پارسال وضع مالیشون متوسط رو به پایین بود بعد یهو پارسال نمیدونم چی شد وضعشون از این رو به اون رو شد انگار گنجی چیزی پیدا کردن (شایعه کردن قاچاق مواد کرده)

تو همین خیابون چند تا مغازه خریدن خونه قدیمی که داشتن کوبیدن از نو چند طبقه ساختن و ماشین شاسی بلند خریدن و خلاصه کلا از جا در رفتن

آقاهه با همسایه ها سلام علیک نمیکنه دیگه و ماشینشو هر جا بخواد پارک می‌کنه و.... 

تا یک مادر پدر مادر مرده هر روز اینجا بودن خیلی تو قیافه بودن 

ولی خانمش خیلی گوشه گیر بود 

تا اینکه یه زن دیگه آوردن یکی از واحد های خونش حدوداً یک ماه پیش 

الان مث بمب ترکیده که آقا رفته زن دوم گرفته

مادر مرده هم همیشه میبینمش شنیدم گفته که پسرم پولداره می‌تونه خرج چند تا زن بده😑 به عروسش گفته 

خلاصه خیلی دلم سوخت واسه زنش خیلی زن دوست‌داشتنی و ارومی بود دو تا هم پسر دارن

زن جدیده هم تمام صورتش عملی تو دل نرو از قیافه ش شرارت می‌باره

خوشم میاد مرده رو بگیرم خفه کنم

به شوهرمم گفتم به هیچ وجه با آقاهه حتی سلام و علیک هم کنه از مغازه هاشم هیچ کدوم از همسایه خرید نمیکنن دیگه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

من این آقا رو نمی دونم

ولی یه آقا بود هر روز با زنش دعوا داشت 

آخرم سرد شد یه زن دیگه گرفت ک چهره اش از همسر اول پایین‌تر بود در آمد زن دوم کمتر بود ولی مرد میگفت این اخلاق داره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این آقا رو نمی دونمولی یه آقا بود هر روز با زنش دعوا داشت آخرم سرد شد یه زن دیگه گرفت ک چهره اش ا ...

آخه این زنش داشت مث آدم زندگیشو میکرد مرده تا تنبونش شد دو تا فیلش یاد هندوستان کرد

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
مرتیکه کثیف

واقعا من دیگه چندشم میشه ازش 

گنج چیه مگه دوره ناصر تیرکمونه ممکنه کار خلاف کرده باشه .حالا ما براش چکار کنیم ؟ برای زن اولش و ...

گلم مثال میگم گنج 

میگن قاچاق مواد کرده حالا خدا می‌دونه

نه عزیزدلم فقط اعصابم خورد شده از این حجم از نمک نشناس بود اقاهه

مرد همینه تا پول نداره زن اول خوبه تا پولدار میشه 3 تا زن هم میگیره اینقد ذاتشون خرابه

دقیقاً