2777
2789

اینکه چقدر طولش بده یا نه بستگی به تعمیرکار داره، با این حال این مدلی تعویض میشه;

تخلیه روغن موتور

باز کردن سینی زیر موتور

بازکردن پیچ‌های کارتل

جدا کردن اون

نصب کارتل جدید و واشر اون و بستن پیچ‌ها

ریختن روغن و تست نشتی‌ها

نهایتا بستن مجدد سینی زیر موتور!!

کم و بیش یک ساعت !!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد مرحله دارهممکنه بیشتر طول بکشه؟

مرحله‌ایی زیاد نشون میده اما خیلی پیش پا افتادست این کار، آشنا باشه معطل نکنه سریع تر هم میشه...

ضمنا اگه نشتی زیاد داره حتما قبل از روشن کردن و رفتن به تعمیرگاه میزان روغن‌ موتور رو چک کنید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

مرحله‌ایی زیاد نشون میده اما خیلی پیش پا افتادست این کار، آشنا باشه معطل نکنه سریع تر هم میشه...ضمنا ...

آقا ببخشید الان اون کارتر ماشین درست شده

میشه چند ساعت بعد درست کردنش یه مسیر حدود ۸ ساعته رو رفت؟

آقا ببخشید الان اون کارتر ماشین درست شدهمیشه چند ساعت بعد درست کردنش یه مسیر حدود ۸ ساعته رو رفت؟

میدونی اون شبیه تشت و لگن هستش و کارش اینه؛ محل جمع شدن و بعد خنک شدن روغن موتوره، دوباره پمپاژ میشه به قسمت‌های بالایی .

مسئله‌ایی پیش نمیاد برید به امید خدا...

اخه میگن نمیدونم آببندی بشه چی بشه🥲

تعمیرکار اینو بهتون گفت؟

میگن بهتره که بشه

پیش‌تر هم عرض کردم مسئله ایی پیش نمیاد، دیگه تصمیم با شماست.