2777
2789

دیروز جسد یه پسر ۹ ساله در رشت که تو کوچه داشت با همسن و سال های خودش بازی می کرد و ربوده شده بود، پیدا شد. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگی ربودهشده یعنی هرجایی این امکان وجود داره 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

اره منم دیدمش

خیر نبینن ایشالا

بذار بچه دار بشی میبینی بچه گاهی نیاز داره بازی کردنو

تقصیر ما چیه اگه ایران نا امنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وای جاری منم حرص در میاره دخترش کلاس چهارمه گردنبند و تک پوش و دوتا گوشواره تو گوششه با این همه طلا میفرستتش پایین با همسایه بازی کنه 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

میگی ربودهشده یعنی هرجایی این امکان وجود داره

بچه رو وقتی به امون خدا بفرستی کوچه، احتمال ربایش بیشتر نمیشه؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

خدایا خودت کمک کن😓

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

اره منم دیدمشخیر نبینن ایشالابذار بچه دار بشی میبینی بچه گاهی نیاز داره بازی کردنوتقصیر ما چیه اگه ا ...

بچه گاهی نیاز به بازی داره، خوب می برمش پارک، شهربازی. خودم تو خونه باهاش بازی می کنم. کوچه چیه آخه، اونم با شرایط نا امن