2777
2789

میگم سرکه باعث میشه که ترشح بیشتر شه در لحظه

من ترشحم خیلی کم بود خیلییی فقط سوختی دهانه واژن داشتم بعد با دکتر مشورت کردم و تو تشت اب و سرکه رقیق نشستم

در لحظه ترشحم زیاد شد انگار همه رو کشید بیروننن این الان نشونه خوبیه یا نه؟

بعد شستنش دیگه ترشح نداشتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه چی باید باشه ؟ 

کارخونه ای باشه ایراد داره ؟ 

نسبتش چقدر باید باشه ؟ 

شما عفونتت چی بود ؟ باکتریایی یا قارچی ؟ 

منم عفونت داشتم ۲ هفته پیش رفتم دکتر دارو مصرف کردم ولی چند روزه دل درد شدید دارم بدتر شدم

سرکه چی بعد نسیتش چقد بودمطمئنی پزشک گفته اخه دکترا معملا چیزای سنتبو قبول ندارن

سرکه سفید

نصف لیوان تو یه لگن بزرگ اب

اینجا گفتن خوبه به دکتر زنان زنگ زدم گفت امتحان کن فقط مقدار سرکه رو خیلی کم کن هم ن نصف لیوان اوکیه

نه تازه برای خشکیم که بعد سوختگی ایجاد شده گفت اول زینک بزن سوختگی خوب شد خشکیش موند نارگیل اصل روعنشو بگیر گفت بزن برای رفع خشکیش

وازلینم گفته به هیچ وجه نزنممم برای خشکیش

هم لایک کردممم همم ریپ زدم😀🤌🏿کاش بیان یکم راهنمایی کنن که ادامه بدم یا نه

عزیزم شما واژنت بوی بد میده یا خارش و این چیزا هم داری 

من فکر کنم عفونت دارم ولی تنها نشونه ای که دارم همون بدی بد واژنه

حرف دلت را بزن، حتی اگر صدایت ‌بلرزد.

سرکه چی باید باشه ؟ کارخونه ای باشه ایراد داره ؟ نسبتش چقدر باید باشه ؟ شما عفونتت چی بود ؟ باکتریای ...

سفید

اشکال نداره کارخونه ای بهتره از دستی لااقل بهداشتیه

نصف لیوان بریز تو لگن

من احتمال رو به قارچی داد ولی خب چون مجردم معاینه نمیکنن دکترا

من بخاطر اینکه رفتم تو اب دریا عفونت گرفتم بشدت خارش گرفتمم و بعدش سوختم شدید توری که پسته پوست و خشک شده

و پریودم نشدم کلا نزدیک ۱ماهه هرچی بگین امتحان کردم دیگه راه اخرم درگیر سرکه شدم خداکنه جواب بده

البته من بعد سرویس با گاز استریل خودمو خشک میکنم هر گازو نصف میکنم برای دوبار