bug_creater مدیر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2740 عنوان بچه ها امروز میرم سر اولین قرار میخوام پیتزا سفارش بدم آیا زشته | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست من دلم یچیز خوشمزه میخواد دلم قهوه نمیخواد دلم پیتزا میخوادمیخوام قبل سفارش بگم بهش بیا یچیز خوشمزه سفارش بدیمیدونه پیتزا بگیریم و با هم بخوریممن خودم دونگمو میدم فقط اجازه بده یچیز خوشمزه بجز قهوه سفارش بدم مثل پیتزاااا 1404/05/20 | 13:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاکتوس_۲۳ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 6883 یعنی چی بهش بگی دونگ خودمو میدم😑😐داری التماس میکنی؟؟؟؟میتونی لحظه اخر پیشنهاد بدی تو حساب کنی ولی این حسو به طرف میده که خوشت نیومده ازش 🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷
nasim_zahra عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 9739 قشنگ نیست.دوست شوهرم تعریف کرده بود قبل از ظهر رفتند قرار بعد دیگه تو رودر وایسی ناهار گرفته کلی پیا ... دوست من گفت نه پسره پول غذا رو ازش گرفت
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 93803 به نظرم جالب نیست 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 15907 خواستکاره؟ یا دوست پسر؟اگه خواستکار نیست هر چی دوست داری سفارش یده
bug_creater مدیر استارتر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2740 برای خوردن میخوای بری مشخصه!! بعد میگی دونگمو میذم راستت میگی برو همین الان برای خودت پیتزا بگیر بخو ... یعنی چی برای خوردناتفاقا این قرار برام خیلی مهمهاتفاقا چون سرکار میرم و پول دارم دوست دارم خوش بگذره
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77700 یعنی چی برای خوردناتفاقا این قرار برام خیلی مهمهاتفاقا چون سرکار میرم و پول دارم دوست دارم خوش بگذره دیت اول خوردنت میاد؟من جلو غریبه معذبم برا خوردن برا همین میپرسم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
sheg__girl عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 504 نههه یه نوشیدنی بگیرید بعدا صمیمی شدید چیزای خوشمزه و بهتری راحت میخورید نگو دنگمو میدم آخر سر یه تعارف کوچولو بزن موقع حساب صبر....🤍
bug_creater مدیر استارتر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2740 یعنی چی بهش بگی دونگ خودمو میدم😑😐داری التماس میکنی؟؟؟؟میتونی لحظه اخر پیشنهاد بدی تو حساب کنی ولی ... من یبار رفتم سر یه قراری حساب خودمم کردمخیلیم پسره پیگیر شد که ادامه بدیمیعنی میخوام بگم پسرا اصلا نمیفهمن
bug_creater مدیر استارتر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2740 دیت اول خوردنت میاد؟من جلو غریبه معذبم برا خوردن برا همین میپرسم راست میگی آفرین فهمیدم
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77700 نههه یه نوشیدنی بگیرید بعدا صمیمی شدید چیزای خوشمزه و بهتری راحت میخورید نگو دنگمو میدم آخر سر یه ت ... مثلا بگه اجازه میدید حساب کنم🤪جوری که اون بگه اصلا محاله اجازه بدم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15640 آخی یاد خودمون افتادم😁اولین قراری که رفتیم گفتم من کافه نمیام😂 دیگه خودش کلی تنقلات گرفت رفتیم بیرونقرار دوم هم پیتزا خوردیم. البته خودش خیلی شکمو بود از اول.اول ببین طرف خودش چی میخوره ضایه هست یه دفه ای بگی پیتزا میخای، اگه خودشم یه چیز غذایی میخاست بگو پیتزا پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 3464 دوست من گفت نه پسره پول غذا رو ازش گرفت خدایی داداش خودم دو سه ماه رفتند بیرون برا آشنایی و کلی هم رستوران لاکچری برد دختره را حتی کادو تولدم لچب اش گرفت و بعدش گفت نه.بعد از چند وقت پیام داد کادو ها را پس میفرستم داداشم گفت من ندادم که پس بگیرم.
آیسااان73 عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2323 یعنی چی برای خوردناتفاقا این قرار برام خیلی مهمهاتفاقا چون سرکار میرم و پول دارم دوست دارم خوش بگذره بار اول چه خوش گذشتنی؟؟ با پیتزا خوردن مگه بهت خوش میگذره! بنظرم ضایعس،،،