بعضی باشگاه ها بچه راه میدن ولی نبری بهتره اینجوری همه حواست ب اونه
بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خونه رو هم زیاد دست گل نمیکنم همیشه به مرتبی اولیه داره همین مگه مهمون بیاد
بیشتر به غذا و خرید خونه میرسم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه سال رفتم میبردمشون خونه بابام اینا کوچیک بودن اونا نگه میداشتن . حدود سه چهار ساله بودن الان بزرگ شدن مشکلی ندارم هر جا برم می شینن توی خونه ولی دیگه باشگاه نمیرم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دخترام با هم میمونن خونه عادت دادم بموننخونه رو هم زیاد دست گل نمیکنم همیشه به مرتبی اولیه داره همین ...
به عنوان کسی که توی کوچیکی با خواهرم تنها توی خونه موندم اونقدر آسیب خوردم که الان سال هاست با مشاور سعی می کنیم درستش کنیم و نمی شه. تروخدا این کارو نکن.
من کلاس ورزش آنلاین می رم. اگر خواستی اسمش رو هم می گم. سر ساعت آنلاین می شیم. مربی بهمون ورزش می ده. کم کم وسایل لازمش که کش و دمبل و ایناست رو خریدیم. ترم به ترم اومدم جلو. وسط هال بساط ورزشم رو پهن می کنم. گاهی بچه روی سر و کولمه. گاهی کنارم ادای ورزشا رو درمیاره. خیلی بامزه است. مربی حرکات رو می بینه و نظر میده.
دخترم سه سالشه من یکساله وررش میرم خونه مم تر تمیز میکنیم ب همه چی میرسم،منتهی افسرده م
میبریش همراه خودت؟؟
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑