2777
2789

چرا همیشه میگن تو دختری ساکت شو 

تو زنی این حرف نگو 

کتک میخوریم میگن مشکلی نیست 

تهمت میشنویم میگن هیس

چرا پدر مادر های پسرا از دخترا بیشتر دوست دارن؟

من تا حالا از پدرم محبت ندیدم هیچ وقت نه توجه انکار وجود خارجی ندارم حتی خرجی نمیداد 

چرا چون من دخترم ؟مگه دختر بودن گناهه؟

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

آره همیشه همینه دخترا بیچاره تشریف دارن 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قانون این نیست 

من از بچگی بهم یاد دادن حقمو بگیرم حرفمو بزنم زیربار حرف زورم نرم دختر بودنمم دلیل بر ضعیف بودنم نیس 

اگه گاهی کم اوردم و حرف شنیدم کوتاهی خودم بوده 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

جانا سخن از زبان ما میگویی

آره چون من زنم بمیرم مشکل نیس کتک بخورم مشکل نیس تهمت بشنوم مشکل نیس مهریه بگیرم بدکاره ام چرا آخه 

تقصیر خود زنه

اجداد ما خودشون خواستن تو سری خور باشن

دو بار وایمیستادن تو روی نره خرای دورشون مام انقد مکافات نداشتیم‌.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

آره همیشه همینه دخترا بیچاره تشریف دارن

چرا آخه مگه جنسیت یعنی برتری چرا منی که بابا منو کتک زد بیرون انداخت من مقصرم چرا آخه 

چرا منی که دخترم مبگن بشین سکوت کن فقط

قانون این نیست من از بچگی بهم یاد دادن حقمو بگیرم حرفمو بزنم زیربار حرف زورم نرم دختر بودنمم دلیل بر ...

تو خونواده ات بهت یاد دادن احسنت 

ولی کو همه خانواده ها اینو نمیگن من 12سال هست پدرم کتکم میزنه اما همه گفتن سکوت کن چون پدرته

چون نسل مادرامون اینجوری بار اومدن خودمونم باید ادامه دهندشون باشیم داداشمووبابام میگن چون مادرت اعت ...

دقیقا شده همین من چون اعتراض میکنم همه پشتم حرف در میارن خسته شدم 

ولی من ادامه دهنده راه اونا نیستم 

چرا آخه مگه جنسیت یعنی برتری چرا منی که بابا منو کتک زد بیرون انداخت من مقصرم چرا آخه چرا منی که دخت ...

آره نمیدونم چرا پسرارو پادشاه میدونن

همیشه میگن پسرا قوین 

همیشه میگن پسر ادامه ی نسل میده

همیشه میگن از دست پسر همه چی برمیاد

همیشه میگن پسر فقططططط پسر

بدبخت دخترا فقط برای حمالی ساخته شدن اذاب و حمالی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣