2777
2789
عنوان

خانومای گل مشهدی

238 بازدید | 46 پست

بیمارستان برای زایمان کدوم بیمارستان خوبه ؟؟یکی میگی دولتی برو ماما بگیر یکی میگی خصوصی لطفاً راهنمایی کنید من هیچی نمی‌فهمم دکتر چی دکتر من حسینیان بوده رفته کانادا می‌خوام عوض کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنت الهدی چطور ؟؟

تنها خوبی که داشت فیلمبرداری بود که داشتند واسه یادگاری . من چون دکترم اونجا بود رفتم وگرنه برا طبیعی که اون زمان حدود هفده سال پیش از پرستاراش راضی نبودم نه بگم همشون ولیکن مورداییم بودن که شانس من دلسوز نبودن آخرشم بعد کلی درد سزارین شدم.

من خودم دو تا بچه هام بنت الهدی دنیا اومدن دکتر منصوره غفرانی ولی نمیدونم دیگه کار میکنند یا نه

مرسی گلی بیمارستان بنت الهدی چجوریه پرستاراش رفتارشان چجوریه 

شما پیشنهاد نمیکنی این بیمارستان رو یعنی

من جای دیگه رو نرفتم که بدونم چجورن ولیکن بنت الهدی واسه سزارین خوبه اونم به شرطی که از اولش مشخص باشه واسه طبیعی بیمارستان امام حسین علیه السلام پرسنل بهتری داشتن البته طبق تجربه ی آشنایانم، که شانسم نشد برم . 

من جای دیگه رو نرفتم که بدونم چجورن ولیکن بنت الهدی واسه سزارین خوبه اونم به شرطی که از اولش مشخص با ...

من تازه اولش هست خانوم دکتر حسینیان برام اوزیل و متفورمین نوشته بود بیشتر عجله دارم دکتر پیدا کنم ببینم چکار کنم این قرصارو مصرف کنم یانه

برو خصوصی 

من دکتر خودم محمد ناصر تیمورزاده است بیمارستان سینا میشینه

دکتر جعفریان هم آقا هستم بیمارستان مهر ایشون هم عالی

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔