2777
2789
عنوان

عمل بینی با دکتر مفرد یا یعقوبلو

119 بازدید | 22 پست

نمیدونم کدوم انتخاب کنم، یعقوبلو متخصص حلق و بینی در حالی که مفرد فوق تخصص زیبایی و پلاستیک، در ظاهر کارایی مفرد خیلی قشنگ و شیک.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفرد خیلی معروفه و اینا ولی میگن نارضایتی زیاد دارا کامنت منفیارو پاک میکنه

نارضایی به چه دلیل دارن؟ شما کسی می شناسید پیشش عمل کرده باشه و ناراضی باشه؟ مشکل تنفسی یا فرم بینی؟

زیبایی پلاستیک انتخاب کن من بخاطر تنفس میترسیدم رفتم گوش و حلق و بینی ول الآن میفهمم پلاستیکا یه سر ...

دقیقا بخاطر همین بین مفرد و یعقوبلو موندم،مفرد فوق تخصص جراحی ولی یعقوبلو متخصص حلق و بینی

اخه همه نمونه های پیوش شیک و پیک قشنگن، یه خورده ادم شک میکنه

معلومه همه دکترا تو اینستا نمونه خوب میذارن گندکاری ها رو نمیذارن کامنت منفی هم پاک می کنند که تبلیغ کنن کارشون خوبه شما تهرانی میشه به منم یک دکتر خوب معرفی کنید فقط با رفتن به مطب و پرسیدن از بیماران معلوم میشه کار دکتر خوبه یا نه میشه بی زحمت رفتین مطب حمیدرضا مفرد تحقیق یک خبر به منم بدین 

زیبایی پلاستیک انتخاب کن من بخاطر تنفس میترسیدم رفتم گوش و حلق و بینی ول الآن میفهمم پلاستیکا یه سر ...

به نظرتون فوق تخصص پلاستیک انحراف و مشکل تنفسی رو کامل برطرف می کنه؟ آخه بعضی ها میگن پلاستیک بیشتر روی زیبایی کار می کنه تا تنفس

نارضایی به چه دلیل دارن؟ شما کسی می شناسید پیشش عمل کرده باشه و ناراضی باشه؟ مشکل تنفسی یا فرم بینی؟

اسمش رو من خیلییی شنیده بودم اونروز یه پست دیدم ازش یسری کامنت گذاشته بودم که دماغشون رو خراب کرده و فلان کامنتم که گذاشتن پاک میکنه همرو 

یعنی یه تعداد زیادی نارضایتی زیر اون پست بود 

دماغت اگه گوشتی نیست دکتر خوب میشناسم یدونه ولی

نا رضایتی واقعا همشون دارن 

هیچ دکتری تو کل جهان پیدا نمیکنی که صددرصد مراجعینشون راضی باشن 

اول که هر بینی پتانسیل خودشو داره بعدم چیزی که مهمه اینه که دکتر بعد عمل کارشو گردن بگیره و حاضر به ترمیم باشه اگه دکتر مفرد اینطوریه به نظرم تردید نکن چون در کل دکتر معروف و فوق العاده ای به نظر میاد سبکش در کل خوبه

اسمش رو من خیلییی شنیده بودم اونروز یه پست دیدم ازش یسری کامنت گذاشته بودم که دماغشون رو خراب کرده و ...

کی رو می شناسید لطفا معرفی کنید؟ اتفاقا بینی گوشتی دارم

دکتر حسنانی و خرمی نژاد و صفایی چطورن کارشون