خواهر زادم 16سالشه ب شدت پرخاشگررررر ب شدت گ ه اخلاقه همش داره پاچه همه میگیره خدا میدونه دیروز چ سلیطه بازی در اورد سر اینک دیرش شده میخواست بره کتابخونه درد بخونه خواهر بدبختم اومد یه لقمه غذا بخوره اینقدر جیغ زد و با مشت ب در میکوبید ک دیرم شدهههه بریم نخور اخرم خواهرم نخورده رفتن بعد اینقدر جیغ زدو داد زد بچه شیرم گریع افتاد از ترس من دیدم الان خواهرم گریش میگیره رفتم بگمش تو حرص نخور اوخد با مشت زد ب کمر من😭😭😭😭چرا اینجوریه بخدا دیروز ب خواهرم گفتم داداششو تنها کنارش نزار امنیت جانی نداره
شماها بچه هاتون چجورین تازه خواهرم همهههه کاری واسشون میکنه از ۵صبح همش دنبال ک و نشونه از خرید از کلاس از خرجی محبت سفر همه چی بازم همش طلبکاره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دسته سلامت روان ندارن. کاری به دلیلشم ندارم. ببرنش پیش تراپیست
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بقران قسم خوردم راستشو بگو اینجا هیشکی هیشکیو نمیشناسه تو با مادرت چجوری رفتار میکنی این تاحالا چندبار فقط جلو ماها خواهرمو زده با مشت محکم میکوبه ها روانی
تو چجوری با مادرو پدرت رقتار میکنی
با داداشو خواهرت چجوریه رابطتتون این سایه داداش ۹سالشو با تیر میزنه علنا میگه نمیخوام داداشمو😭😭
وای دختره اینجوریه؟خیلی لوسش کردن فک کنم بهتره با مشاور حرف بزنن
خواهر زاده من پسره بچه تر که بود خیلی مامان باباش میزدنش اونم بد دهن و بد اخلاق شده بود مامان شو میزد ولی بزرگ تر که شد خوب شد الان هنوز یکم بداخلاقه ولی خیلی بهتر شده