2777
2789

یه بار نذری درست کرده بود چند ماه پیش  داده بود به همسرم

خیلی خوشمزه بود ،کلی تعریف کردم و به همسرم گفتم کلی تشکر کنه از سمت من 

حالا از اون بار هر وقت واسه خودشون درست میکنه  درو بر یه کیلو هم درست میکنه میده به همسرم میگه اینم سهم شماست

بهنظرتون چی درست کنم بدم همسرم ببره براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما همسرت خودش جبران میکنه.

دوست داری چیزی بفرستی آش، دلمه، کیک و لبنیات خونگی، غذای محلی و ترشی خاص خوبه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مثلا چی خب؟من اشپزی عالیه مثلا غذا باشه یا کیکی چیزی

به نظرم غدا نه کیک یا دسر

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من مراجعه کننده های همسرم کلی برامون سوغاتی میفرستند 

که لازم به جبران نیست 

اما اطرافیان برام چنین چیزی بفرستند من به شخصه

مثلا پک های نبات و سوهان و گز و شکلات و میوه خشک 

و دمنوش و این چیزها ترجیهم هست که بفرستم براشون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من باشم یه کادوقشنگ میفرستم چندروزقبل یه همکاربرامون چای ماسالا کلوچه لاهیجان و  زیتون پرورده فرستاده بودمنم براش یه قاب مس فرستادم به رسم تشکر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من مراجعه کننده های همسرم کلی برامون سوغاتی میفرستند که لازم به جبران نیست اما اطرافیان برام چنین چی ...

اخه مراجعه کننده نیست 

همکار همسرمه

الان بار چهارمه داره حلوا میفرسته

همسرم داشت باهاش حرف میزد گفتم به اقای فلانی بگو حلوا خیلی عالی بود دستشون درد نکنه

از اون به بعد همش حلواهای مختلف میفرسته