2777
2789
عنوان

عمم اومد خونمون دعوا که چرا داداشمو بردین بیمارستان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 50 پست
به هیچ کس محل نذارید و هرکی هرچی گفت بگید تشخیص پزشک بوده.پدر من هم کرونا گرفت و به رحمت خدا رفت.خود ...

میگن این ببمارستان خوب نیس

خب اجازه نمیدن حرکتش بدیم😭

چطوری ببریم بیمازستان بهتر

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
رئیس ی بیمازستان دیگه فامیل بابامهزمگ زدبم اومد دیدشگفتیم میخوایم بیاریم بیمارستان خودتونگف فعلا نمی ...

دیگه حرفی نمیمونه عزیزم ، شما هر کاری از دستتون برمیومد کردین ،درسته خواست پدرتون یه چیزی بوده، ولی خواست شما هم مهمه 

ما آدما هر کدوم به نحویم خودخواهیم 

پدرتون یه مدل 

شما یه مدل 

عمع یه مدل 

مهم اینع بهترین تصمیم گرفته بشه 

انشاءالله سلامتیشون بدست بیارن

آرامش تو این شرایط بهترین کار ممکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم تو انتوبه به حالت اغما ( خواب مصنوعی) میرن

پس چرا گاهی دستاش تکون میده مبخواد لوله ها رو بکنه؟؟

یا چرا از چشماش اشک میاد

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دیگه حرفی نمیمونه عزیزم ، شما هر کاری از دستتون برمیومد کردین ،درسته خواست پدرتون یه چیزی بوده، ولی ...

من نمیخوام اتفاق بدی برا بابام بیوفته

دلم. داره میترکه 

این روزا بین زمین و اسمون معلقم😭😭😭😭

ببخشیدولی شما برادر دارین؟ عمه برای ایشون عمه برای مادرشون خواهر شوهر ولی برای پدرشون خواهرن.....

چه ربطی داره ! مشکل شما اینه هنوز بالغ نشدین هنوز جایگاه خانواده ای که خودتون ساختین و خانواده پذریتونو بلد نیتسین و نمیتونین مدیریت کنین خواهره ؟ باشه حای اینکه از دور نطق کنه بیاد بیستو چهارساعته بشینه اینجا از برادرش پرستاری کنه نه اینکه از بیرون گ..وه بخوره بخدا همین ادما که گنده گوزی میکنن یک روزم نمیان بالا سر مریض کمک کنن فقط زر میزنن

میگن این ببمارستان خوب نیسخب اجازه نمیدن حرکتش بدیم😭چطوری ببریم بیمازستان بهتر

متاسفانه ریسکه.

پدر من هم نذاشتن جابجاش کنیم.

گفتن بخواین جابجا کنید تا دم در بیمارستان نمیرسه.

سعی کنید بهترین دکتر رو با هر هزینه ای بیارید بالای سرشون.

میگن این ببمارستان خوب نیسخب اجازه نمیدن حرکتش بدیم😭چطوری ببریم بیمازستان بهتر

بودم تو شرایطتون ،من با مسولیت خودم جا به جا کردم ،از اونروز ۱۸ سال میگذره 

نهبه حرف پدرم 

نه برادرام 

نه داییم گوشم ندادم 

راضیم 

ولی نمیتونم به شما پیشنهادی بدم

بیمار انتوبه رو‌خیلی سخت جا به جا می کنند 

اون رییس بیمارستان هم بیخیال برو سراغ بهترین دکتر ریه .......

من نمیخوام اتفاق بدی برا بابام بیوفتهدلم. داره میترکه این روزا بین زمین و اسمون معلقم😭😭😭😭

درکتون میکنم.روزهای سختیه.

ولی خب دعا کنید و هر تلاشی میتونید بکنید تا بهترین دکتر بیاد...تجویز پزشک خیلیییییی موثره.

انشالله پدرتون به سلامتی برمیگردن خونه.

عمت دیونست

مگ میشه بیمارستان نبرد 

بعد خدایی نکرده چیزی میشد خودتون میبخشیدید که چرا بیمارستان نبردید و خونه تموم کرده 

اون موقع میگفت از قصد داداشم بیمارستان نبردن و کشتن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

مامان منم تو خونه اونجورئ شد بردیم دکتر ولی به هوش بود فقط افت اکسیژن داشت یه هفته بیمارستان بود بعد تموم کرد خیلی میخواست تو خونه باشه کاش ماهم نمیبردیمش اونجا فقط اذیتش کردن

دکتر ریه که تو ابن بیمارستان نیس میتونیم بیازیم بالا سرش؟؟؟

باید بزیم مطبش ؟

همون موقع یه همسایه مون ک ۴۰ ساله همسایه ایماومده بودب مامانم گف ناراحت نشیا ولی خواهرشپهرت راست میگ ...

این چرت و پرتا چیه 

باید بنده خدارو ول میکردین گوشه خونه تا جون بده؟!

اونجوری عذاب وجدان داشتین که کاش می‌بردیم بیمارستان اگر می‌بردیم شاید خوب میشد 

مرگ و زندگی دست خداست انشالله خوب میشن برمیگردن خونشون

ولی خدایی نکرده اگر اتفاقی افتاد وجدانتون راحته که ما هرکاری از دستمون برمیومد کردیم و از هیچ دکتر و بیمارستانی دریغ نکردیم