2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ناراحته چرا شوهرم اومده دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 36 پست
مثل اینکه خبر نداره از فردای عروسی دیگه پسرش خونش نیست و از هیچی نمیتونه خبر داشته باشه. شایدم داره ...

کلا به شوهر من خیلی وابسته بوده همیشه چون فاصله سنیشون خیلی کمه

والان براش سخته ببینه پسرش دیگه شوهر منه و نمیتونه مثل مجردیش باشه باهاش

اخه جلو شوهرم جرات نمیکنه بگه کهچون شوهرم اصلا بهش رو نمیده بخواد دخالت کنه فقط زبونش واسه من درازهم ...

بدون شوهرت نرو پیشش که جرات نکنه پاشو از گلیمش بیشتر دراز کنه،درکل سعی کن احترامو حفظ کنی ولی اگه کار همیشگیش هست خوب کاری کردی جوابشو دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون شوهرت نرو پیشش که جرات نکنه پاشو از گلیمش بیشتر دراز کنه،درکل سعی کن احترامو حفظ کنی ولی اگه کا ...

نه همیشه اینجوری نیست چون رو شوهرم خیلی حساسه گاهی سر اینجور مسائل واکنش نشون میده وخب من جوابشو میدم چون اعصابم نمیکشه ب حرف مفت

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

خب دیده  سخته باید کوتاه بیاد پسرش زن بگیره. قسمت هم هست دیگه. قسمت که بشه هرچیزی ممکنه

یه نفر بود از همکارای شوهرم میگفت فقط زن چادری و خانه دار میخوام 40 جا رفته بود خواستگاری تا شرایط میگفت که نباید ادامه تحصیل بدی و کار کنی و خونه نشینی همه بیرونش میکردن. بعد دو سه سال  کارت داد گفت عروسیمه. رفتیم عروسیش دیدیم خانومش دست رقاص ها رو از پشت بسته بعد تالار بدون چادر و با آرایشی که عروس داره داره خداحافظی میکنه و.. بعد تو مهمونی یه همکار دیگه دیدمش گفت آرایشگره و میره سرکار چادری هم نبود... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
کلا به شوهر من خیلی وابسته بوده همیشه چون فاصله سنیشون خیلی کمهوالان براش سخته ببینه پسرش دیگه شوهر ...

دوستی خاله خرسه همینه. تو زندگی پسرش دعوا و حرف و حدیث پیش بیاد که بگه من پسرم رو دوست دارم. قانون زندگی همینه بچه ها بزرگ میشن و مستقل

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست