2777
2789

بچه‌ها قرص آهن و چطور مصرف کنم که تاثیرش بیشتر بشه؟ 

ویتامین دی رو کی مصرف کنم؟ 

شماها چیکار کردید که حالتون خوب شد؟ 

میدونم افسرده نیستم ولی خیلی تنبل شدم و تمرکزم از دست رفته و نمی تونم درس بخونم

چه خوراکی هایی بخورم مفیده؟

قرص فرورال پریمیوم گلدن لایف خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اهن قبل خواب یا صبحها بخور باید معده کمی خالی باشه.با ویتامیم سی بخوری جذبش بالاتر میره.بعد پریودی تا یک هفته روزی یکی بعد یک هفته  هفته ای دوبار .ویتامین دی بعد نهار بخور شب بخوری بی خواب میشی..سعی کن امگا سه ویتامین ای ویتامین آ هم توی هفته حده اقل یک بار بخوری .خرما شیر حبوبات اجیل موز ارده شیره.اینا بخوری

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

قرص سیدرال بگیر آهن خیلی قرص خوبیه شب بخور قبل خواب بجای آب یه قرص ویتامین سی جوشان بنداز که ویتامین سی باعث جذب بهتر آهن میشه 

یکساعت قبل قرص آهنت و دو ساعت بعدش نباید مواد غذایی کلسیم دار بخوری ( کلسیم باعث دفع آهن میشه ) 

قرص وومن ویت هم خیلی خوبه مقدار آهنش یا نداره یا خیلی کمه صبح ها بخور باعث انرژی میشه که در طی روز به کارات برسی 

قرص ویتامین دی باید بعد ناهار که غذا یه مقدار چرب تر هست بخوری ( حلال در چربی هست )  هر دو هفته یدونه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم