2777
2789
عنوان

پنج ماهه با مادرشوهرم قهریم

200 بازدید | 22 پست

پنج ماهه با خانواده شوهرم بهتر بگم مادرشوهرم قطع رابطه ایم. فقط یه بار زوری رفتیم عقد برادرشوهرم. قبلش هفته ای یه بار میرفتیم مادرشوهدم هفته ای دو بار یا سه بار میومد. خونمونو عوض کردیم آدرسشم ندارن. از دستش آزاد شدم رها شدم. ولی مشکلم الان اینه شوهرم خیلی افسرده شده. نمیخواد ببینتشون میگه ازشون بدم نیاد. ولی خب خیبی وقتا میگه منم بچشونم چرا انقد برادرمو میخوان براش هر کاری میکنن ولی برای من حتی یه قدم کوچیک برنمیدارن. به نظرتون برای ناراحتی و افسردگی همسرم چه کنم.

اینم بگم دلیل قطع ارتباط من نبودم . با اینکه سالها از دست مادرش عذاب کشیدم ولی من نخواستم قطع ارتباط بشه. دلیلش کارهای مادرش و تبعیضای زیادی بود که بین بچه هاشون گذاشتن و شوهرم خودش خوایت خونمونو عوض کنیم و دیگه نریم بیایم. الانم هر چی مامانش زنگ میزنه میگه من نمیام خونت. ولی اکثرا ناراحته

حق داره همسرت ما هم همین داستان رو داریم خدا خودش جوابشونو بده به این همه تبعیض و ظلمی ک وارد کردن ما همه بحثمون سر همیناس من برهمسرم میگم تو اینارو میشناختی باید راهتو حدا میکردی من اینارو دیر شناختم تو چرا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کاری انجام نده..همسرتون کم کم دلش نرم میشه آشتی می کنه..به قول قدیمی هاخون خون می کشه..شمااگرپاپیش بزاری آشتیشون بدی اگرمشکلی بازپیش بیادکازه کوزه هاسرشمامی شکنه

چون شما مشکلی نداشتی کاری نداشته باش ،شوهرت بره بنظرم سبک میشه.بذار خودش بنتیجه برسه که چکار کنه

من نمیخوام آشتیشون بدم. نه من دوس دارم برم نه شوهرم. فقط دوست دارم حال شوهرم خوب باشه آروم باشه 

با بابای منو عمو کوچیکمم همینکارو کردن انقد تبعیض بین این دوتا و بقیه قائل شد مامانبزرگم که عموم جوون مرگ شد از حرص بابامم ازشون متنفر شد

مامان با همیشه حامی بودنش سعی میکنه بلبام زیاد حسرت نخوره ناراحت نباشه حالش خوب باشه 

هیچ کاری انجام نده..همسرتون کم کم دلش نرم میشه آشتی می کنه..به قول قدیمی هاخون خون می کشه..شمااگرپاپ ...

اصلا منظورمو درست متوجه نشد کسی. ما هیچکدوممون میل به آشتی نداریم. نه من قصد پادرمیونی دارم نه همسرم میل داره ببینتشون. فقط نیگم چه کار کنم حال دلش خوب باشه

من نمیخوام آشتیشون بدم. نه من دوس دارم برم نه شوهرم. فقط دوست دارم حال شوهرم خوب باشه آروم باشه

الان بین بد وبدتره شوهرت 

نره بدیش اینکه خانوادش نمیبینه اما اگه بره هم احترامشو زیر پا میذاره وهم از اول تبعیضشونو میبینه 

باید مادرش بفکر باشه😔

با بابای منو عمو کوچیکمم همینکارو کردن انقد تبعیض بین این دوتا و بقیه قائل شد مامانبزرگم که عموم جوو ...

منم سعی میکنم محیط خونه شاد باشه. برای روزای تعطیل برنامه بچینم ولی خب سخته واقعا. چون منم خودم کلی مشکل دارم

الان بین بد وبدتره شوهرت نره بدیش اینکه خانوادش نمیبینه اما اگه بره هم احترامشو زیر پا میذاره وهم از ...

مادرش آدم متکبر خودخواه زورگو. برای همه تصمیم میگیره. مثل پدرسالار میمونه. در جواب اعتراض شوهرم گفت من بزرگترتم اینجور صلاح دیدم بگو چشم. انگار مرد ۴۰ ساله بچه ۲ سالش بگه چشم