2777
2789
عنوان

پنج ماهه با مادرشوهرم قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 22 پست
مادرش آدم متکبر خودخواه زورگو. برای همه تصمیم میگیره. مثل پدرسالار میمونه. در جواب اعتراض شوهرم گفت ...

واه چه مستبد 

من نمیدونم اینجور افراد چطور میخوان بمیرن😒 عذاب قبر سخته 

هیچکدام بچه ها بفکر این داداش نیستن با مادرشون حرف بزنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سعی میکنم محیط خونه شاد باشه. برای روزای تعطیل برنامه بچینم ولی خب سخته واقعا. چون منم خودم کلی ...

اینکه میگن اشتی میکنن چرتو پرته بابای من چطوری 20سال از عمر رفتشو که بخاطر اینا رفت ببخشه؟

تازه الانم کلی مارو به خودشون بدهکار میدونن بچه های عمومو ول کردن انگار اصلا وجود ندارن هیچ ارثی نه به باباام نه نه به عموم نرسید از طرف خونوادشون هیچوخ کمک نکردن.نخواستیم شرشون نباشه خیرشونم برا خودشون

واه چه مستبد من نمیدونم اینجور افراد چطور میخوان بمیرن😒 عذاب قبر سخته هیچکدام بچه ها بفکر این داداش ...

کلا دو تا بچن. شوهرم و برادرش. برادرش چرا اعتراض کنه وقتی همه چی همیشه در جهت میل اونه. وقتز همیشه هر کاری برای آسایش و راحتیش میکنن

خوب میشه عزیزم به مرور عادت میکنه ماهم دیگه عادت کردیم بچه هام حتی اسمشونو به زبون نمیارن

آخه پس کی. گناه داره جیگرم براش میسوزه. مادرشم ول کن نیست. هر چند وقت زنگ میزنه انگار اتفاقی نیفتاده میره دوباره اول خط. میگه خب کی میای اینجا. باز بحثو شروع میکنه و همه چیو از اول مرور میکنه. آخرشم یا میگه زنت یاد داد یا میگه حسودی یا میگه من به عنوان بزرگتر صلاح دیدم و وقتی حسابی حال شوهرمو خراب کرد میگه سر قبرمم نیا و قطع میکنه و باز چک  وقت دیگه همین

اینکه میگن اشتی میکنن چرتو پرته بابای من چطوری 20سال از عمر رفتشو که بخاطر اینا رفت ببخشه؟تازه الانم ...

شوهرمم همینو میگه. میگه چرا ببخشم چرا بگذرم. اصلا مگه کاری برای جبران کرده که ببخشم. مگه پشیمونه که ببخشم

خب حالا که مادرش ول کن نیست حال شوهرتم خرابه تو خودت پیش قدم بشو و بگو رفت وآمد کنیم ولی خیلی کم که هم مادرش دست برداره هم حال خودش بهتر بشه هم تو عروس بده نباشی مثلا ماهی یه بار برید یه ساعت و بر گردید

خب حالا که مادرش ول کن نیست حال شوهرتم خرابه تو خودت پیش قدم بشو و بگو رفت وآمد کنیم ولی خیلی کم که ...

من خودم اصلا به هیچ وجه دوست ندارم ببینمش. چون هر جا رفته نشسته گفته عرویم یاد پسرم داده. کلا شخصیتی داره که چه بهش خوبی کنی چه بدی همیشه عروس بد هستی. شوهرمم اصلا قبول نمیکنه رفت و آمدو. میگه دیگه نمیخوام ببینمشون. اصلا وقتی پشیمون نیستن از کاراشون از رفتاراشون بی احترامیاشون تبعیضاشون چرا باید پیش قدمم بشم.