2777
2789
اصلا خوشم نیومد یه زن وشوهر دیوونه که همدیکرو دوست دارن ولی جدامیشن باز دوباره بهم برمیگردندوتا خل چ ...

بارفتارهای سمی خیلی مسخره و الکی جدا میشن بعد زنش خودش طلاق خوایت بعد طلاق هی هردیقه میرق درخونه مرده🤦‍♀️

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی فیلم خوبی بود من دوسش داشتم

یه طوری حس بعد جدایی رو نشون میده که انگار خودت تو اون شرایطی و تجربه اش کردی باعث میشه واسه مسائل کوچیک جدانشی بیشتر برا رابطه ات بجنگی چون جدایی واقعا راحت نیست 

خب یه جوریه نمدونم کلا موضوعش چیه؟؟؟

داستان زوجیه که به دلیل مشکلاتی که نتونستن حل کنن جدا میشن

نشون میده برای ی ازدواج عشق کافی نیس و ی جایی بالاخره صبرت تموم میشه

ادما شخصیتشون عوض نمیشه این تویی که اول رابطه حس میکنی میتونی طرف رو عوض کنی و...

اصلا خوشم نیومد یه زن وشوهر دیوونه که همدیکرو دوست دارن ولی جدامیشن باز دوباره بهم برمیگردندوتا خل چ ...

اخه بد بازی میکنن اگه خوب و خوشکل بازی کنن که عب نداره ازین ور میپرن اون ور ازین ور به اون ور

دخترباس تودل بروباشه😜                             
داستان زوجیه که به دلیل مشکلاتی که نتونستن حل کنن جدا میشننشون میده برای ی ازدواج عشق کافی نیس و ی ج ...

خب پس این فیلم برامجردا خوبه ما متاهلا که که دیگه خرمون ازپل گذشته

دخترباس تودل بروباشه😜                             
بهترین فیلمی بود که اخیرا دیدم. کاملا واقعیت جامعه رو قشنگ به بهترین نحو به تصویر کشیده بود.

موضوعش خوب بود بازیگراش هم همینطورر ولی یجوری بازی میکردن حس سرگیجه میگرفتی 

دخترباس تودل بروباشه😜                             
بهترین فیلمی بود که اخیرا دیدم. کاملا واقعیت جامعه رو قشنگ به بهترین نحو به تصویر کشیده بود.

موضوعش خوب بود بازیگراش هم همینطورر ولی یجوری بازی میکردن حس سرگیجه میگرفتی 

دخترباس تودل بروباشه😜