اخر الزمان شده جریان از این قراره ی ماشینی روب رو باغی ک درش باز بوده توقف میکنه مادر همراه با دوتا از بچه هاش میرن داخل زردالو میچینن بعد برادر صاحب باغ میاد و با پدر خانواده دعوا میکنه و زنگ برادرش ک صاحب باغ هست میزنه میاد با اون مرد دعوا و بحث راه میندازه بعد صاحب باغ میره از تو ماشینش اسلحه شکاری در میاره و مستقیم شلیک میکنه تو سر مرده حالا ب اینکه اون مرده بدون اجازه زن و بچش و فرستاده تو باغ کاری ندارم ب خاطر خساست صاحب باغ هم کاری ندارم بخاطر حالا بگو نیم کیلو یه کیلو مغز یارو رو اورده پایین اونم جلو بچه هاش ک تا اخر عمر از ذهنشون نمیره پدرشون ب چ شکلی کشته شد من موندم اقا اشتباه کردی معذرت خواهی میکردی و حتی میگفتی خسارتش هر چقدر باشه پرداخت میکنم و حلش میکردی چرا اخه با مرده وایساده بحث کردن ک همچین اتفاقی بیوفته؟
به نظرم بیشتر از همه اون زنالبته اگه دوستان برچسب زن علیه زن بهم نزننماها مادریم وظیفمونه کار نادرست ...
سلام چطوریایی عزیزم
دقیقا بشدت موافقم
دیگه خانواده خودشون انگار تنشون میخاره
قبول دارم حقش مردن اونم جلو بچه هاش و اونطور فجیح نبوده
ولی نمیشه منکر بی عقلی و کثیف بودن خودشونم شد و همه تقصیرات و بندازیم گردن اون آقای قاتل
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
سلام چطوریایی عزیزم دقیقا بشدت موافقم دیگه خانواده خودشون انگار تنشون میخاره قبول دارم حقش مردن اونم ...
سلام عزیزدلم ممنون تو خوبی؟چش آهویی چطوره؟
آفرین حرف منم همینه، وقتی دید صاحب باغ ناراضیه وظیفش بود عذرخواهی کنه و مبلغ اون میوه رو پرداخت کنه و حلالیت بطلبه
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزدلم ممنون تو خوبی؟چش آهویی چطوره؟آفرین حرف منم همینه، وقتی دید صاحب باغ ناراضیه وظیفش بود ع ...
فدات شم میگذرونیم شکر خدا
چش آهویی هم درگیر کلاسا تابستون و وزه بازیاش
دقیقا کار بدی کرده مطمئنن نشسته به کل کل که همچین فاجعه ای اتفاق افتاده
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....