2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره خفه ام میکنه

238 بازدید | 28 پست

خانوما من باردارم خیلی عصبی شدم شرایطم اصلا خوب نیست دیروز دخترم جوجشو بوسید منم از شدت عصبانیت نفهمیدم جوجه رو پرت کردم

جوجه پاش آسیب دید امروزم فکنم داره میمیره😭

از دیروز خواب خوراک ندارم بقدری گریه کردم چیکار کنم خدا منو ببخشه جوجه زبون بسته رو اذیت کردم چیکار کنم حلالم کنه نفهمیدم چیشد اصن دارم از فکرش دیوونه میشم صدقه ام دادم چیکار کنم دیگه یعنی خدا میبخشه منو 

چجوری جبران کنم چیکار کنم حالم بده

مگه چی میشه بوس کنه؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اي واي طفلي جوجه من متوجه نشدم چرا پرتش كردي؟ بوس ايرادي داره؟ من نميدونم توان ماليش رو داري ببرينش ...

بله بردم گفت پنج تومن عمل داره ولی داره میمیره فایده نداره

حس کردم کثیفه اخه نمیدونم😭

بیخیال عزیزم.از قصد که نکردی.عصبی شدی.دست خودت نبوده.کنترل از دستت خارج شده

ناراحت نباش.جوجه به هرجال میمیره.من هرچی جوجه خریدم نگهداری خوبم کردم مرد

مهم نیست.خدا رحمتش کنه جوجه رو....با کمال احترام بعد که مرد ببرش باغچه ای جایی دفنش کن.بیخیال.خودتو عذاب نده.بلایی سر بچه ات میاد سر یه جوجه!ول کن بابا....مراقب بچه و تو دلیت باش عزیز من

دامپزشکی چیه...جوجه هست!میمیره...پای اینو که گچ نمیگیرن که...ببین منم بچه بودم پام رفت روی یه جوجه...شکمش جر خورد.الان فک کنم ۳۰سال میگذره هنوز ناراحتشم...آی یاد گریه هامم میفتم خندم میگیره..یه روز کامل توی توالت گریه میکردم!بیخیال...بخاطر ناراحتیت من وارد اکانت شدم بگم واقعا بیخیال...

...

...

بله بردم گفت پنج تومن عمل داره ولی داره میمیره فایده ندارهحس کردم کثیفه اخه نمیدونم😭

یعنی پنج تومن بدید عمل شه دیگه نمیمیره؟ 

اگه میخوای راحت شی از عذاب وجدان پنج تومن از شوهرت بگیر که خریده تا دیگه بدونه هر چیزی رو مشورت کنه بعد بیاره تو خونه

بیخیال عزیزم.از قصد که نکردی.عصبی شدی.دست خودت نبوده.کنترل از دستت خارج شدهناراحت نباش.جوجه به هرجال ...

میدونی از دیروز فکر میکنم نکنه آهش دامن بچه تو شکمم بگیره خدایی نکرده

بخدا از فکر خسته شدم جونم آتیش میگیره بهش نگاه میکنم شما بچه بودی اخه من الان چی یعنی خدا میبخشه

واقعا راهی برا جبران نیست