مثلا مادربزرگم فوت کرده بود،اونقد گریه کردم و دلتنگ میشدم اما بین نوه هاش فقط من بودم که گریه میکردم.همیشه هم بعد فوت کسی کلی آسیب میبینم.مادرشوهرم فوت کرد من اونقد ناراحت بودم و بی تابی میکردم اما جاریام انگار نه انگار.خوشبحالشون،سر هیچیغصه نمیخورن وهمیشه روحیشون قویه.من چیکار کنم اینجور شم؟همیشه بابت این چیزا ضربه میخورم بخدا
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به منم میگن صبور و خونسر چون به ظاهر قوی ام ولی از تو داغون مثلاً وقتی یه مشکل بزرگ پیش میاد بقیه گریه می کنن بی تابی می کنن غر می زنن همه هم هواشونو دارن ولی من گریه نمی کنم یا کمتر گریه می کنم ولی تپش قلب میگیرم از بغض گلو درد می گیرم شبا تا صبح نمی خوابم
کاش منم مثل تو بودم 😔
خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اتفاقا شما خوبی اونا ضربه میخورن اونا نشون نمیدن ولی بعدا تو تنهایی و خفا اذیت میشن
ینی واقعا اونا غصه میخورن؟من میگم اگه غصه بخورن وناراحت باشن همونجا اشکشون درمیاد خب.یا مثلا وقتی میرم روضه امام حسین گاهی حس میکنم از غم امام حسین میخواد جونم به لبم برسه،ولی بعضی آدما ریلکس
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤