2777
2789
عنوان

بارداری پر خطر با فیبروم

175 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان ،

کسی بارداری با فیبروم داشته ؟ من ۵ تا فیبروم دارم که سه تا ساب سروزال هستن و بزرگترینش ۶۲ در ۵۷ میلیمتر  ، یکی اینترامورال_ساب موکوزال ۱۷ در ۱۳ میلیمتر ، یکی ترنسمورال ۲۹ در ۲۳ میلیمتر ، 

الان باردارم ، چهار هفته و ۶ روزم هست ، 

خیلی نگرانم که فیبروم ها باعث سقطم. بشه ، آخه یه بارداری پوچ هم داشتم که دکتر گفت علتش فیبرومها بوده که مانع خونرسانی شده . آیا کسی اینجا فیبروم داشته به این صورت ؟ و بارداریش به چه صورت طی شده ؟ ممنون می شم اگر تجربه داشتید ، کمک کنید .

من سر دو تا بچم فیبروم داشتم خیلیم زیادن الان یادم نیست اندازه هاشو ولی مشکلی واسه جنین ندارن معمولا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

فیلروم بزرگات ساب سروزن

خطرناک نیستن

وقتی درد داستی برو بیمارستان ممکنه خونرسانی فیبروم‌مختل باشه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

من یه بارداری پوچ داشتم. بعد هم دو بارداری سالم داشتم.  

خواهرهام فیبروم داشتن ولی من دیگه نرفتم چک کنم که دارم یا نه!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

کاش اول درمان میکردی بعد بچه دار میشدی ولی دیدم که با فیبروم بچه بدنیا اومده دکتر فیبروم برداشته مشک ...

خیلی متفاوت هست که فیبرومت چقدر بزرگ باشه و موقعیتش کجا باشه ، جراحی فیبروم خودش جراحی سختی هست اگر باز باشه که در حد یک سزارین هست که ۶ ماه حداقل دوران نقاهتش هست و خودش ممکنه عوارض بد داشته باشه و عامل نازایی بشه و من چهل سالم هست فرصت نداشتم برای این کار ، لاپاراسکوپی هم باشه باز همینطوره ، دو تا دکتر به من گفتن که ترجیح می دیم اول با فیبروم ها یک بار دیگه امتحان کنی و اگر باز به مشکل برخورد اونوقت می ریم برای جراحی فیبروم . 

خیلی متفاوت هست که فیبرومت چقدر بزرگ باشه و موقعیتش کجا باشه ، جراحی فیبروم خودش جراحی سختی هست اگر ...

با طب سنتی میتونستی درمان کنی من خودم یه فیبروم بزرگ دفع کردم 

خودشناسی DNA plus
من یه فیبروم داشتم موقع سونو ۱۲ هفته فهمیدم بچم خدارو شکر به دنیا اومد فیبرومم دکتر برام موقع سزارین ...

یک فیبروم خیلی نگران کننده نیست مگر اینکه خیلی بزرگ باشه یا اینکه کاملا داخل رحم باشه ، من چون چند تا دارم نگرانم . البته داخل رحمی فقط یکی هست که اونم اینترامورال هست بیشتر که به سمت داخل رحم فشار متوسط می یاره .

یک فیبروم خیلی نگران کننده نیست مگر اینکه خیلی بزرگ باشه یا اینکه کاملا داخل رحم باشه ، من چون چند ت ...

نگران نباش تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الان یه کلیپ دیدم تو اینستا که در حین زایمان فیبروم گنده رو هم خارج کردن اگه میخوای بگو تا پیج ...

بله این کار و می کنن دکترها ، البته اگر فیبروم فیبروم سختی نباشه چون فیبروم ها خیلی خونریزی دهنده هستن ، بنابراین ممکنه با زایمان نتونن خارج کنن .

من یه فیبروم داشتم موقع سونو ۱۲ هفته فهمیدم بچم خدارو شکر به دنیا اومد فیبرومم دکتر برام موقع سزارین ...

فیبرومت عزیز جاش کجا بود و چه سایزی بود که دکتر تونست موقع زایمان سزارین خارج کنه؟