2777
2789
عنوان

حرفم بد بود اره یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 33 پست
خدا خوب جواب آدمایی مثل تورو میده اولش ازت ناراحت شدم بعد فهمیدم حسرت زندگی من سوزوندتت ولی بازم خدا ...

اره حسرت داری که بابات خواست نون خور کم کنه دادت به کسی که براش ارزشی نداری یه ریال بهت نمیده  من خوبه پول بهم میدن اخ چقد دلم خنک از چلزولزت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انءشاالله هرگز خوشبخت نشی هروقت بد اوردی یا حزفم کن

خدا به روی آدم ناپاکی مثل تو نگاه نمیکنه تو اگر دعات بگیر بود خودتو دعا میکردی بدبخت که آرزو مرگ عزیزانتو داری آدمایی مثل تو حق شونه این زندگی من تو زندگیم بد نیاوردم چون به خانواده و مادر پدر کسی توهین نکردم اما امثال تو محکوم به بدبختی ان

دهنت اونقدر کثیفه که برای پدر مادرت آرزو مرگ می‌کنی زیاد خودتو خسته نکنه خدا به دهنت نگاه نمیکنه به دلت نگاه میکنه

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

خدا به روی آدم ناپاکی مثل تو نگاه نمیکنه تو اگر دعات بگیر بود خودتو دعا میکردی بدبخت که آرزو مرگ عزی ...

معلومه چقد خوشبختی با این شوهرت که حاضر نیست یه قرون خرجت کنه یا بابات یا مامانت میخواستن نون خور کم کنن شوهرت دادن سن کم

معلومه چقد خوشبختی با این شوهرت که حاضر نیست یه قرون خرجت کنه یا بابات یا مامانت میخواستن نون خور کم ...

نه من خوشبخت نیستم تو خوشبختی عزیزم  برو به نفرین کردنات برس مید وارم دعات بگیره و  زودتر جلو تابوت پدر مادرت بندری برقصی

نه من خوشبخت نیستم تو خوشبختی عزیزم برو به نفرین کردنات برس مید وارم دعات بگیره و زودتر جلو تابوت ...

من کسیو دارم که همه حسرت شو می خورن تاپیک در موردش نمیزنم که امثال تو فشار نخورید 

نه من خوشبخت نیستم تو خوشبختی عزیزم برو به نفرین کردنات برس مید وارم دعات بگیره و زودتر جلو تابوت ...

توی تاپیک ها همیشه دیدمت در حال پاچه گرفتنی خدا دید که چنین شوهری گذاشت تو دامنت نون قلبتو می خوری

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
من کسیو دارم که همه حسرت شو می خورن تاپیک در موردش نمیزنم که امثال تو فشار نخورید

من با حرفات یه دختر سن بالا که آرزو مرگ خانوادشو داره میبینم کسی که اونقدر دلش سیاه و کثیفه که خدا هم نگاهش نمیکنه ! من از بخت تو نه خوشحالم نه ناراحت فقط دارم از کارمایی که برات به وجود اومده لذت میبرم 🌞

من با حرفات یه دختر سن بالا که آرزو مرگ خانوادشو داره میبینم کسی که اونقدر دلش سیاه و کثیفه که خدا ه ...

اگه بحث کارما باش تو بیشتر از همه پس دادی با این شوهرت

😂😂 مشکل داری واقعا بازم دعا کن تو بدبخت دعات بگیر بود که الان این وضعیت نبود 🥰😘

وضعیت خودت دیدی شوهرت حتی اندازه پشه حسابت نمیاره خرجتو خودت میدی

توی تاپیک ها همیشه دیدمت در حال پاچه گرفتنی خدا دید که چنین شوهری گذاشت تو دامنت نون قلبتو می خوری

روی دعوا من با شما بود ؟ شما دیدی قبلش این خانم چی گفت بهم نه! پس یا فیک ایرونی یا اجیر ایشون🥰😘

[QUOTE=391987034] روی دعوا من با شما بود ؟ شما دیدی قبلش این خانم چی گفت بهم نه! پس یا فیک ایرونی یا اجیر ایشون ...[/QUOTE

خداشفات بده والا هر بار دیدمت دنبال دعوای