2777
2789

ما پریشب بدترین مشاجره توی ۱۲ سال زندگی مون داشتیم. قبلاً بحث میکردیم سرسنگین می‌شدیم اما حرف روزمره می‌زدیم. اما الان از پریشب حتی سلام و خداحافظ هم نمی‌گیم. حتی به همدیگه نگاه هم نمیکنیم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

شیش سال پیش با شوهرم

هیچ وقت یادم نمیاد که ۲۵ روز با شوهرم حرف نزده باشم

اما اونسال ی کاری کرد که دقیق ۲۵ روز نه دیدمش نه زنگ بهش زدم (دوران عقد بودم و خونه بابام)

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

سر چی بود

سر بچه ها. یه پسر و دو تا دختر دارم. بچه هام تنها نوه های پدر شوهرم هستن. خونشون بودیم پسر ۶ ساله دختر ۲.۵ ساله رو زد شوهرم اومد از دخترم دفاع کرد با پسرم دعوا کنه پدر شوهرم جلوشو گرفت. کلا پسرم رو خیلی دوست داره و از نظر من فرق می‌زاره بین بچه هام. ناراحت شدم اومدیم خونه بحثمون شد

سر بچه ها. یه پسر و دو تا دختر دارم. بچه هام تنها نوه های پدر شوهرم هستن. خونشون بودیم پسر ۶ ساله دخ ...

والا چی بگم پیش میاد 

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

زندگی دیگران رو نمیشه با زندگی خودت مقایسه کنی بستگی به علت قهر و عمق فاجعه داره

آره درسته. خیلی علت بزرگی نداشت فقط همسرم به خاطر خستگی و فشار کاری زیاد برای اولین بار برخورد بدی باهام کرد. توقعش رو نداشتم