2777
2789

بین انگشتام درد میکنه استخونام درد میکنه همش حالم بده همش عفونت دارم 

قرص های ویتامین گرون خریدم استفاده میکنم هیچی ب هیچی قرص اهن خارجی گرفتم اصلا کاری نمیکنه همش رنگ پریده و بی حالم جون هیچ کاری رو ندارم اشتها ندارم هر روزم لاغر تر میشم پس من چیکار کنم یکم حالم خوب شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب گلم دکتر رفای؟ خوراکت خوبه؟ خوابت منظمه؟ مشکل تیرویید یا کم خونی نداری؟

اره ازمایش کلی دادم گفتن خوبی چیزیت نیست

اینو اضافه کنم من کم خونی تالاسمی مینور دارم

بجز اون دیگه مشکلی نداشتم اهن هم استفاده میکنم حالم اصلا خوب نمیشه

منم همیطورم ایقد قرص ویتامین اهن ازمایشو عفونت دارم زیادهمش زانو درد بیجون خوابالو سردرد گیج

اره منم دیگه خسته شدم با بچه هم ک اصلا نمیتونم اصلا انرژی بچه داری ندارم

اره ازمایش کلی دادم گفتن خوبی چیزیت نیستاینو اضافه کنم من کم خونی تالاسمی مینور دارمبجز اون دیگه مشک ...

عزیزم این با قرص فولیک اسید بهتر میشه ولی کلا حال عمومیت به خاطر همینه یه متخصص داخلی هم برو 

ولی بنظرم یه دکتر هماتولوژی برو که قرص خوبی برات بنویسه

اره منم دیگه خسته شدم با بچه هم ک اصلا نمیتونم اصلا انرژی بچه داری ندارم

شاید کمبود بدنت چیز دیگه ای باشه

منم یه مدت همینجوری بودم ماهها، بعد متوجه شدم کمبود کلسیم منیزیم و  د۳ بوده و اینها در ازمایش اصلا نشون نمیداد. روزی ۳ تا کپسول مکمل مصرف کردم بعد از ۲ ماه خیلی فرق کردم

اسی ،مینور نمیتونه آهن بخوره ها،،با پزشک مشورت کردی؟

عزیزم مینور یجور کمبود اهن هست تو بدن قرص خارجی برام نوشته بود اون موقع خیلی تاثیر داشت الان خیلی کلافم از بیجونیم

عزیزم مینور یجور کمبود اهن هست تو بدن قرص خارجی برام نوشته بود اون موقع خیلی تاثیر داشت الان خیلی کل ...

دوستم مینور بود یادمه میگفتن اهن نباید بخوره

فولیک اسید میخورد

اگر پزشک داده بهت که هیچی.

اینم از یک سایت برداشتم عزیزم

بطور کلی در افراد مبتلا به تالاسمی مینور نیازی به مصرف مداوم قرص آهن نیست چرا که تجمع آن در کبد می تواند به طور معکوس به سلامتی لطمه ی جدی بزند. مگر اینکه در کنار تالاسمی، وجود کم خونی فقر آهن هم با آزمایش خون مسجل