2777
2789
عنوان

از هواپیما میترسم فردا عازمم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست

اسی چقدر هزینت شده

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من رفتم ابان ماه کربلابرای اولین بار ازش طلب فررند کردم خبری نشد۷ساله منتظرم اگه منویادت بود بهش بگو ب فاطمه قبل اینگه دیرتر بشه صاحب اولادش کن اگر ب صلاحش بود لطفا منویادت نره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام انشالله که به سلامت بری و با زیارت قبول برگردی. بلیط و خودت گرفتی؟ مال چه ایرلاینی هست؟ ما هرچی تلاش کردیم یا سایت ها باز نشده بودن یا زده بود ظرفیت تکمیل. چطور تونستی بلیط بگیری؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

نترس عزیزم هواپیما که خطرش نسبت به ماشین کمتره ....من تازه از کربلا برگشتم البته ما باماشین خودمون تالب مرز رفتیم ...موقع برگشت چون راننده ها خسته بودن و اکثرا کم خوابی دارن خیلی بد رانندگی میکنن دوتا تصادف خیلی شدید فقط من تومسیر دیدم ..تلفات رانندگی خیلی بیشتر از هواپیماست

سلام انشالله که به سلامت بری و با زیارت قبول برگردی. بلیط و خودت گرفتی؟ مال چه ایرلاینی هست؟ ما هرچی ...

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی بله خودم گرفتم سایت ebooking از صبح تا ظهر تو سایت بودم مثلاً پنج تا موجودی میکرد سریع می‌رفت باید دائم تو سایت باشه می نه ناموجود اما یه تایمی سریع موجود میشد مثلاً ۷ و نیم صبح تمام مشخصات گذرنامه رو سریع باید بزنی ..خیلی خوبه بنظرم قیمتش نسبت به بازار اگه تو سایت باشی حتما موجودی داره هرروز یه ظرفیتی اضافه میکنن تا همه استفاده کنم تا همین دیروز هم میشد برای فردا گرفت

عزیزم من و همسرم کل بلیط رفت و برگشت شد ۲۶ ...نرخ پیش فروشی دولتی خریدم نفری ۶۵۰۰

چقدرخوب منوشوهرم ۵ونیم بااتوبوس رفتیم هلاک شدیم راستی شما هتل همچیم باین قیمت گیرتون میادکربلانجف؟

عزیزم سفرتون بی خطر و زیارتتون پیشاپیش قبول باشه، 

نگران نباشید 

امیدوارم پیام منو ببینید برای من دعا کنید

از ته دلم ازتون التماس دعا دارم، دعا کنید خدا و امام حسین و حضرت ابوالفضل خواسته‌ی منو براورده کنن

(به اسم سوگل)

برام خیلی دعا کنید لطفا خیلی نگرانم و حالم بده

امیدوارم صدبرابر به زندگی خودتون انرژی مثبتش برگرده

انششالا به سلامت برید و برگردید