پنجمین باره که دارم سوار هواپیما میشم اما مثل روز اول شاید بدتر میترسم چیکار کنم به ترسم و این افکار منفی غلبه کنم فردا صبح بلیط پرواز داریم برای نجف دخترم سه سالشه نمیبرم ازون ور استرس نبود دخترم و هواپیما ...از طرفی امام حسین ...یه قوت قلبی بهم بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه ریاضیت خوب بود میدونستی که افتادن هواپیما اتفاقی هست که یک به صدهزاره ....یعنی اگه تو همه عمرت روزی یک بار هم سوار هواپیما بشی تا ۷۰سال فقط یک بار خطر سقوط تهدیدت میکنه ....عزیزم این افکار ترس و استرس بخاطر شیطانه میخواد دست به دامانت بشه که منصرف بشی ...
اگه ریاضیت خوب بود میدونستی که افتادن هواپیما اتفاقی هست که یک به صدهزاره ....یعنی اگه تو همه عمرت ر ...
چه حرف قشنگی زدی مرسی عزیزم ...اره بخدا چندین باره تا الان میخواستم کنسل کنم اصلا دخترم به من وابستگی نداشت بیشتر به مامانم وابستگی داره حالا اینقدر به چشمم این بچه جذاب اومده که میخواستم بلیط رو کنسل کنم یا همش دلشوره سقوط هواپیما و یک وقت بچم تنها نمونه هزارو یک افکار منفی
چه حرف قشنگی زدی مرسی عزیزم ...اره بخدا چندین باره تا الان میخواستم کنسل کنم اصلا دخترم به من وابستگ ...
خب پس مواظب باش این افکار مانع رفتنت نشن ....شیطان خیلی خیلی فعالیتش زیاده و لامصب بلد هم هست چطوری ادم را. منصرف کنه ،بهش لعن بفرست و خودت و بچت را به خدا بسپار ....