2777
2789
عنوان

آهنگ عزیزم از اد شیرن

125 بازدید | 14 پست

گوش  کردید خیلی عالیه😅

بهتر از ایرانیا فارسی میخونه تازه فیلم آهنگو طنز ساختن انگار یعنی ما ایرانیا زامبی هستیم و بهش هجوم بردیم یکی بغلش میکنه یکی بهش غذا میده یکی باهاش میرقصه واون فقط بفکر فرار بود😂😂😂😂چقدر خندیدم من خواهرم ترکیدیم از خنده یعنی واقعا خارجیا تصور میکنن ما زامبی هستیم😂😂😂😂😂😂😂😂 

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

یه عزیزم گفتن یعنی بهتر از ما فارسی حرف میزنن؟؟

بعدشم زامبی رو از کجات درآوردی؟؟ دقیقا برعکس داره نشون میده که ایرانیها چقدر به مهمون اهمیت میدن

نه مثل اونا که میری خونشون مثل گاو واسه خودش قهوه میریزه میگه اگه میخواهی برو برای خودت بریز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارههه خیلی باحاله مخصوصااونجاش که ایرانی ها میخوان روبوسی کنن بعد این دنبال فراره بعد باکله میره تو زرشک پلو

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

معمولی بود خواننده های خودمون از این خیلی بهترن

فارسی حرف زدن منظورت عزیزمه؟

ربطی هم به زامبی نداشت کلیپش. منظورش اینه که ایرانیا محبت و تعارف زیادی می کنن تو مهموتبا ولی باهاشون خوش میگذره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یه عزیزم گفتن یعنی بهتر از ما فارسی حرف میزنن؟؟بعدشم زامبی رو از کجات درآوردی؟؟ دقیقا برعکس داره نشو ...

اره منم دقیقا برعکس استارتر فکر کردم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
ارههه خیلی باحاله مخصوصااونجاش که ایرانی ها میخوان روبوسی کنن بعد این دنبال فراره بعد باکله میره تو ...

آره😂😂

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

یه عزیزم گفتن یعنی بهتر از ما فارسی حرف میزنن؟؟بعدشم زامبی رو از کجات درآوردی؟؟ دقیقا برعکس داره نشو ...

میگم لهجش خوبه چرا زود جوش میاریین

بعد اونا تصورشون اینه ک ایرانیا خیلی گیر میدن ب آدم حتی خودش تو فیلم انگار بدش میومد از توجه زیاد

میگم لهجش خوبه چرا زود جوش میاریینبعد اونا تصورشون اینه ک ایرانیا خیلی گیر میدن ب آدم حتی خودش تو فی ...

اولا اون کلیپ هست،جدی نگیرش 

دوما اونا انقدر توجه نمیبینن که توجه شرقیا براشون جذابه

معمولی بود خواننده های خودمون از این خیلی بهترنفارسی حرف زدن منظورت عزیزمه؟ربطی هم به زامبی نداشت کل ...

ن نسخه دوم عزیزم ک فارسیه

من نمیدونم جریان چیه ولی اول صبحی خیلی خندیدم با کامنتت😂😂😂😂😂😂

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

چرا من این خواننده ها رو نمیشناسم

کانال فری تی وی آهنگای فوق العاده میزاره بعد همونجا  آهنگای ادشیرن میذاشتن عالیه

بعد ازین آهنگ عاشق ایرانی بودنم شدم😂

سکانس جذاب و خنده دارش وقتی پسرا پشت سر هم ایستادنو و ابروهاشونو میگرفتن😂😂😂😂

من نمیدونم جریان چیه ولی اول صبحی خیلی خندیدم با کامنتت😂😂😂😂😂😂

ما دخترا اول صبحی آماده دعوا هستیم 😂😂