2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سراوی _ تاچا عالیناگه قیمت مناسب میخواین ایلیون _ نوآکنه_ رویوال

قیمتشم میگی؟خودت از کدوم استفاده میکنی  و راضی هستی

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

قیمتشم میگی؟خودت از کدوم استفاده میکنی و راضی هستی

همشون عالین فقط رنج قیمتشون متفاوته . ولی خب قطعا اون دو تا اولی رو بیشتر رضایت دارم .

تاچا حدود ۸

سراوی حدود ۲

ایلیون حدود ۱۶۰۰

نوآکنه ۲۵۰

رویوال ۴۰۰

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

همشون عالین فقط رنج قیمتشون متفاوته . ولی خب قطعا اون دو تا اولی رو بیشتر رضایت دارم .تاچا حدود ۸سرا ...

۸ میلیون برای ابرسان خداییش؟؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

من آبرسان سبوما آردن مناسب پوست های چرب استفاده می کنم راضیم 

قبل از این آبرسان لدورا هم استفاده کردم راضی بودم 

ولی این سبوما به پوست من خوب افتاده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
۸ میلیون برای ابرسان خداییش؟؟

پیشنهاد دادم چون استارتر رنج قیمت مشخص نکردن .

همون ابرسان نوآکنه هم که ۲۵۰ تومنه تاثیر داره و خوبه . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پیشنهاد دادم چون استارتر رنج قیمت مشخص نکردن .همون ابرسان نوآکنه هم که ۲۵۰ تومنه تاثیر داره و خوبه .

سراوی احتمالا بگیرم امروز اگه داشتن 

امیدوارم خوب باشه

سراوی احتمالا بگیرم امروز اگه داشتن امیدوارم خوب باشه

از بهترین آبرسان های دنیاست👌