2777
2789
درست توی اصل جریان نبودم اما چیز خاصی نبود حرفش اما شما بد زدی توپرش

اخه میشناسمش رو بدی کم کم شروع میکنه ب تحقیر بیشتر . و ادامه میده. جاریم میگه بابام همیشه مادرشوهرموونو ضایع میکنه . برا همین ازش خوشم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای جاریم یکی دوبار با شوخی میخاست تحقیرم کنه جوری با شوخی ریدم بهش فقط نگام کرد. جاریم داشت از وس ...

سلام خوبی میشه به منم یاد بدی چطور مثل توباشم من وقتی جاریم یه چیزی بهم میگه یا هر کس دیگه ای هیچی بلد نیستم بگم 

سلام خوبی میشه به منم یاد بدی چطور مثل توباشم من وقتی جاریم یه چیزی بهم میگه یا هر کس دیگه ای هیچی ب ...

نمیدونم واله چجوری ولی من از بچگی حاضر جواب بودم‌ زیاد رعایت نمیکنم . اینه اینه هستن درمقابل افراد 

اخه هی میخره میکنه با خنده میگه دهاتی حرف یک بار دو بارش نیست چند دفعه هی میگه هی به من میگه دهاتی

ببین بهش خیلی جدی بگو بگو لططفا ب من نگید دهاتی باتمامی احترامی ک برای دهاتی ها قائلم اما لطفا ب من نگین شما ک بزرگ خانواده این اینو میگین ممکنه کسی ببینه و جرات جسارت ب خودش بده و برای شمام زشته ک ب عروستون جسارت شه .

بهش رو نده رسمی باش تا دیگ شوخی نکنه

بانوی کورد ❤️