2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنن بامزننمتنفرم از ادمایی که شوخیاشون تیکه دارهه

بابای جاریم یکی دوبار با شوخی میخاست تحقیرم کنه جوری با شوخی ریدم بهش فقط نگام کرد. جاریم داشت از وسط نصف مسشد. آخه با دم شیرم بازی🤣🤣

بابای جاریم یکی دوبار با شوخی میخاست تحقیرم کنه جوری با شوخی ریدم بهش فقط نگام کرد. جاریم داشت از وس ...

خوبشش کردیی

اخه فشارش اونجاست درست و حسابی حرفو نمی‌زنن که یه جواب خوب بدی تو شوخی میگن که دستت بسته ست جواب بدی

متوجه نشدی شوخی کرده ؟ بچه بودم با عموهام خانوادگی میرفتیم عید دیدنی . یه دفعه صدای یکی اومد به عموم گفن چطوری کچل . همه خندیدن . صداش از آشپزخونه میومد . وقتی با چایی اومد دیدیم خودش طاسه ‌. 

خوبشش کردییاخه فشارش اونجاست درست و حسابی حرفو نمی‌زنن که یه جواب خوب بدی تو شوخی میگن که دستت بسته ...

خوشبختانه من حاضر جوابم. بلدم ب خنده برینم بهشون 😁 تمرین کن . انقد حال میده😂

چی گفت

خیلی طولانیه سر شیرینی بود گفت برات میخام دوکیلو سیب بگیرم خوبه؟ با تمسخر منم گفتم اونو من بلات میگیرم بذار تو یخچالت  حالشو ببر 🤣 طولانی بود حوصله تایپ زباد ندارم ادامه داشت 

خیلی طولانیه سر شیرینی بود گفت برات میخام دوکیلو سیب بگیرم خوبه؟ با تمسخر منم گفتم اونو من بلات میگی ...

درست توی اصل جریان نبودم اما چیز خاصی نبود حرفش اما شما بد زدی توپرش

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند