2777
2789
عنوان

اگه این دو تا شغل رو جلوتون میذاشتن کدومو انتخاب میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه صد در صد ولی کار کردن حس خوبی بهم میده

برو کلاس 

هنرای مختلف یاد بگیر

برو تو انجمنای شعر و کتاب خوانی 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
من مدیریت مالی خوندم ب امید اینکه برم تو بانک یا حسابدار ی شرکت بشم اما با وجود همسرو بچه اشتباهه وا ...

چرا فکر میکنی روانشناسی ممکنه از حسابداری بهتر باشه؟

بنظرم حسابداری بی دردسرتره 

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

من مدیریت مالی خوندم ب امید اینکه برم تو بانک یا حسابدار ی شرکت بشم اما با وجود همسرو بچه اشتباهه وا ...

من خب بچه ندارم آینده رو در نظر گرفتم 

شوهرمم خدا رو شکر کاری نداره بهم 

ولی واقعا بر سر دو راهی بزرگی گیر کردم 

حسابداری بانک خوبه ولی شرکت نه ، چون ساعت کاری شرکت بیشتره 

روانشناسی هم ریسکه واقعا

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
برو کلاس هنرای مختلف یاد بگیربرو تو انجمنای شعر و کتاب خوانی

هنر و مهارت هایی مثل آرایشگری بلدم 

کتاب هم نوشتم اما به چاپ نرسوندم 

کلا دوست دارم کار کنم و درآمد داشته باشم واسه خودم 

مشکل اینکه هم حسابداری دوست دارم هم روانشناسی نمی‌دونم بین این دو علاقه کدوم رو انتخاب کنم برای ادامه 

چرا فکر میکنی روانشناسی ممکنه از حسابداری بهتر باشه؟بنظرم حسابداری بی دردسرتره

چون حسابداری خوندم و کارم پیدا کردم و دیدم ک سخته و عذاب اور

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چون حسابداری خوندم و کارم پیدا کردم و دیدم ک سخته و عذاب اور

روانشناسی هم همینه 

همش همینه 

همه چیز سخته 

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

من خب بچه ندارم آینده رو در نظر گرفتم شوهرمم خدا رو شکر کاری نداره بهم ولی واقعا بر سر دو راهی بزرگی ...

من قبل بچه و ازدواج مدیریت مالی خوندم

اما بچه دار ک شدم دیدم نمیتونم ی تایم کاری رو هندل کنم با وجود بچه 

اخه نمیتونم بچه هامو پیش کسی بزارم اما مطب ک باشه میتونم پیش خودم ببرمشون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چطور بود؟چیش سخته ؟

تایم کاری 

اینکه اونجا نمیشه بچه برد منم نمیتونم بچه هامو بزارم پیش یکی دیگه بزرگ شن هرکی میخواد باشه مادرم خواهرم فرقی نداره

دوس دارم بچه با اصول خودم بزدگ شه

روانشناسی هم همینه همش همینه همه چیز سخته

ن روانشناسی مطب خودتو داری میتونی بچه هاتو پیش خودت نگه داری ی اتاقه و تجهیزات برای رفاه بچه ها در کنار مطبت

من قبل بچه و ازدواج مدیریت مالی خوندماما بچه دار ک شدم دیدم نمیتونم ی تایم کاری رو هندل کنم با وجود ...

درسته دقیقا 

اما شهر ما بزرگ نیست و کوچیکه

مطب زدن واسه من ریسکه فکر میکنم نتیجه ای نمی‌ده 

نمی‌دونم واقعا 😓

ن روانشناسی مطب خودتو داری میتونی بچه هاتو پیش خودت نگه داری ی اتاقه و تجهیزات برای رفاه بچه ها در ک ...

کو تا مطب؟ اینقدر اسون نیست که باید تا ارشد بخونی این درسای سنگینو 

بعدشم خیلی مسئولیت سنگینی داره مطب 

حالا بخوای ازمون استخدامی بدی یا جایی استخدام شی مرتبط یکم بهتره 

درسته دقیقا اما شهر ما بزرگ نیست و کوچیکهمطب زدن واسه من ریسکه فکر میکنم نتیجه ای نمی‌ده نمی‌دونم وا ...

اره دیگه باید بسنجی

من تهرانم

دیر تصمیم گرفتم ب روانشناسی خوندن و پشیمونم واقعا