2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

116 بازدید | 27 پست

من انتخاب رشته دارم و واقعا بین نظری و فنی موندم یعنی علاقم سمت نظری هست و واقعا هر سه تا رشته(ریاضی ، انسانی ، تجربی اما علاقم به تجربی کمتره ) رو دوست دارم 

خیلی دوس دارم برم تجربی که بتونم پزشکی بخونم اما خب واقعا میترسم که نشه از یه طرفم چون علاقم کمه بیشتر میترسم از این رشته که برم و نتونم اون نتیجه ای که میخوام رو بگیرم 

از یک طرفم به انسانی علاقه دارم و حفظیاتم خوبه اما خب از بازار کارش میترسم که خوب نباشه

ریاضی هم علاقم‌ معمولیه 

خلاصه خواستم ازتون کمک بگیرم‌ و به خاطر همین امشب وارد سایت شدم 

ممنون میشم از تجربه هاتون بهم بگین و بهم چی پیشنهاد میکنین ک برم 

ممنونم

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه ات به ریاضی و انسانی رو ک نباید ملاک بذاریبرو رشته های زیرشاخه هر کدوم‌رو ببین

اره خب اینم دیدم بیشتر سمت روانشناسی علاقه دارم اما میترسم نتونم 

یه جیز کلی بین فنی و نظری بهت بگم

ببین تو حتی اگر قرار نیس از نظری به نتیجه خاصیم برسی به نظر من نظریو انتخاب کن نظر شخصیمه

چرا؟چون رشته های فنی وهنری تو اکثر مراکز با بهترین اساتید وکیفیت ومدرکای معتبر تری تدریس میشه واز اون ور حتی اگر مقلا بخوای با دیپلمم بری یه نگا کوچی کنی اکثر شرکتاو... تو شرایطشون نوشتن مثلا دارای دیپلم نظری معدل ۱۴ به بالا

چیزیم نیس بگم به بقیه میگمو.. من خودم انسانی خوندم علاقمم کاااملا فنی هنری بود الانم دانشگاه حقوق میخونم و خراطی هم میرم کلاس که بعد کارگاه بزنم یاهرچی

آدمی آه است و دَم
برو سمت علاقه ات خودتو دست کم نگیر

آره اما میترسم بعدا پشیمون بشم نمیخوام‌ انتخاب اشتباه بکنم 

خودتون چه رشته ای خوندین 

یه جیز کلی بین فنی و نظری بهت بگمببین تو حتی اگر قرار نیس از نظری به نتیجه خاصیم برسی به نظر من نظری ...

اره درسته 

ممنونم

علاقه ت کمه نرو 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

واینی که میگی میترسم

تو وایسی از دور نگاه کنی و واسه ترست جلو نری تاابد همونجا میمونی ودرجا میزنس باید بری تجربش کنی تواین مورد هیچکی نمیتونه کمکت کنه

مثلا من به شخصه نمیتونم بیام بگم ارره حقوق راحته یا حقوق سخته و... چون شاید من توانایی خوندنشو وعلاقشو گیراییشو داشتم برام اسون بوده یا نداشتم نفهمیدم برام سخت بوده

پس اینو از الان تااخر از کسی نپرس مثلا به نظرت روانشناسی اسونه؟پزشکی سخته؟ریاضی محص چطوره؟ و...

آدمی آه است و دَم