2777
2789
عنوان

دختر فامیل گاومون

169 بازدید | 15 پست

خانوما چندروز پیش دورهمی داشتیم با فامیلامون خب بعدش دختر فامیلامون گیر داد به من که مو دستم پهنه و استخون بندیم درشته درحالی که من و خانوادم استخون بندیمون ظریفه من قدم بلنده و مو دستم 15سانته کلا اصلا جزو درشت حسابی نمیشم استخون بندی درشت18سانت به بالاستتت واقعا کار دختره رو مخم بود بعد حتی بهم اجازه نمی‌داد حرف بزنم بگم نه اینطور نیست خب بعدش گفت مچ دستتو بزار کنار مچ من بعد اون مچ دستش خیلی از بغل کلفت و پهن بود اصلا تابلو بود ولی قبول نمی‌کرد. کارش خیلی ناراحتم کرد واقعیتش چندروز از این کارش دارم آتیش میگیرم اون لحظه هم اصلا نمی‌تونستم دفاع کنم از خودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگفتی بله مشتی هستم و پر طرفدار بعدشم محلش نمیدادی 

ضعف نشون نده 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب میگفتی بله مشتی هستم و پر طرفدار بعدشم محلش نمیدادی ضعف نشون نده

خب زورم گرفت من استخون بندی ظریفی دارم خودشون خانوادگی درشت اندام هستن بعد به میگفت که تو پهنی من ظریفم از سنش خجالت بکشه حداقل

خب زورم گرفت من استخون بندی ظریفی دارم خودشون خانوادگی درشت اندام هستن بعد به میگفت که تو پهنی من ظر ...

خب چرا عصبانی میشی حرف یه ادم بی ارزش مهم نیس بنظرم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم