فردا میخوایم بریم تهران برا خرید جنس زنونه اولین باره میخوایم خرید کنیم
اگه سابقه مغازه داری دارین و قبلا تهران خرید زدین راهنماییم کنید مرسی..راهمون تا تهران خیلی زیاده ما اطراف شیرازیم مغازه های پر فروش شهرمون اغلب از تهران خرید میکنن ولی جاشو نمیگن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از یکی از همشهریامون ک قبلا لباس زنونه میفروخت و الان مغازشو جمع کرده پرسیدم گفت برو بازار بزرگ تهران پارسیان...من دقیق آدرس تولیدی میخوام ک جنساش خاص باشن ن آدرس کلی اونو خودمم میدونم
کاش یکی یه آدرس بهم میداد ای خدا من فردا این همه راه برم احساس میکنم اونجا سردرگم میشم هنگ میکنم
منم کلی گشتم وپرس جو کردم
باید بزی سرای پارسیان بازار بزرگ
اونجا جنسواز نزدیک ببین و انتخاب کن
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
مرسی...شما جنس از چن تا تولیدی گرفتین یا یکی؟چکی هم کار میکنن؟
عزیزم من خودم هنوز نرفتم ونگرفتم تازه میخوام انلاین شاپ بزنم
ولی طبق تحقیقی که کردم اونجا قیمت و جنساش خوبه
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻