2777
2789

ما ك خودمون حقوقمون كمه جديدا خودمم پروژه برميدارم نهايتا حقوقمون بشه ٣٢ ٣٣ روهم 

مستاجريم اما جنوب شهر تهران

بيشتر پولمون براي قسطامون ميره

اما كسايي رو سراغ دارم و ديدم ك ماهي ٧٠ تومن كرايه ميدن

يا ازكرايه خونه هاشون ماهي ١٠٠ تومن فقط درميارن

مدير شركت شوهرم فقط ٧ ميليارد داده براي خودش ربات خريده ك براش چاي ببره بياره و… بعضيا اينقد دارن ك نميدونن چيكار كنن خدا براشون بيشتر كنه به ما هم بده😅😅ما كجاييم و ي سري ادماي ديگ كجان

بازم خداروشكر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلای ما چندین دهنه مغازه داره شاید در ماه بالای ۲۰۰ میلیون اجاره داشته باشه فقط دیگه جدا از کار خودش و زنش هم سر پرستار ولی مستاجر ماهی ۳۰ اجازه میده 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

زیاد به مجازی اهمیت نده هنوز درصد زیادی از مردم دارن حقوق اداره کار میگیرن زیر بیست تومن درامد دارن تلخه و دردناک ولی واقعیته 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این درستاما کسی ک ماهی چهار میلیارد درآمد داشته باشه میتونه فقط درآمد دو ماه‌شو بده ی خونه بخره دیگه ...

بشنو و باور نکن واقعا این همه پولدار یجا ندیدم تاپیک و قفل کنم دیگم مغزم کشش این همه فقیر بودن و ندارخ

یوخ یوخ یوخ 

اکثر حقوق ها زیر ۳۰میلیون هست

دیگه آقا و خانوم مدیریت میکنن

واقعا خانومها خدا خیرشون بده

خیلی مدیریت میکنن کمک میکنن

از خیلی چیزا میگذرن تا زندگی جلو بره

از خدا میخوام به بهترین شکل خدا دلشون شاد کنه

آقا هستم

فداتشم انشالله بچه شمارو هم حفظ کنه سربلندیشو ببینی بله امسال میره کلاس اول ❤️

قربونت برم،همچنین گلم🌹♥️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

حالا ما کرایه خونه نمیدیم

ولی بقیه ۴ یا ۵ تومن میدن از نظر من خیلیه چ برسه این عددی ک شما میگی 😐

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛