2777
2789

۱۰۰ تومن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم سوالهخونه مثلا با کرایه ۸۰ تومن هم تو دیوار دیدماصلا مغزم سوت کشید که همچنین چیزی وجود داره

من دیدم ۲ میلیارد رهن و اجاره هم داشت ما با بدبختی ۱تومن جور کردیم خونه بخریم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیخود کرده هرکی گفته برای 60. 70 درصد مردم خیلی پوله

میشه باهاش چهارتا دندون عقل کشید😪

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

درآمد شوهر خواهرم چهار میلیارده چهل میده اجاره کارخونه داره خب برای ایشون چهل چیزی نیست واقعا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بیخود کرده هرکی گفته برای 60. 70 درصد مردم خیلی پوله

من تو تاپیک قبلی گفتم حقوقتون چقدره ده تومن میدین کرایه همه اومدن گفتن ده تومن پولی نیست از قیمتا خبر نداری تو تهران فلانه اینا گفتم تنها تهرانیا رو نگفتم از مردم پرسیدم

یوخ یوخ یوخ 

برای منم سوالهخونه مثلا با کرایه ۸۰ تومن هم تو دیوار دیدماصلا مغزم سوت کشید که همچنین چیزی وجود داره

یکی دوستای شوهرم ،ماهیانه ۱۰۰ کرایه میده ، حدود ۲۰ تومن هم هزینه شارژ و نظافت و نکهبان جلو کوچه و ....