2777
2789
عنوان

keder

88 بازدید | 10 پست

ساعت۲شبه کسی خواست بخوابه ب

خوابه

صبح نگی تاصب نخوالیدم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم کامنتت رو جوابت دادم پاکش کردی

این جوابش بود:

چرا اینجوری نوشتی؟ از خنده پاره شدممم😂😂😂😂

من دیگ حال ندارن دوباره بخونممم😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خوندم کامنتت رو جوابت دادم پاکش کردیاین جوابش بود:چرا اینجوری نوشتی؟ از خنده پاره شدممم😂😂😂😂من دی ...

بخون دیگه ۲دقیقه وقت میبره

ماهم عذاب وجدان نگیریم

خدایا من اینجا چیکار داشتم اخه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
بخون دیگه ۲دقیقه وقت میبرهماهم عذاب وجدان نگیریمخدایا من اینجا چیکار داشتم اخه

فردا ان‌شاءالله قضاء بجا میارم

دعاکن فردا زود بیدار شم الان خیلی دیر میخوام بخوام کلافه شدم😓 تا الان برای نمازصبح بیدار بودم ک اونم باطل شد😓😓

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

فردا ان‌شاءالله قضاء بجا میارمدعاکن فردا زود بیدار شم الان خیلی دیر میخوام بخوام کلافه شدم😓 تا الان ...

خدا شاهده

اگه بخوابی

چ جوری خوابت میبره؟

شوخی میکنم بخواب بابا

خدا شاهدهاگه بخوابیچ جوری خوابت میبره؟شوخی میکنم بخواب بابا

😂❤