2777
2789

سلام  من فردا باید برم برای مصاحبه پیش مدیر مدرسه چه سوالاتی میپرسع چی باید بگم کسی مربی پیش دبستانی هست لطفا بگه 

بعد من یه اشنایی داشتم اونجا گقت بگم که قبلاً کار کردم و اشنایی دارم   لطفا راهنماییم کنید. برای مصاحبه چه سوالاتی میپرسن 

من اطلاع ندارم،اما خب بگی کارکردی یهو میپرسه ادرس محل کارتو بده واون موقع میفهمه الکی گفتی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من خیلی با حوصله هستم و کار بل بچه ها رو دوست دارم 

چند تا شعر بچگونه دانلود کن یه تصویر یا انیمیشن پیدا کن با اینشات صدا گذاری کن روش به عنوان نمونه کار نشونش بده بگو برای روزای مجازی بگو اینا رو میزارم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
میترسم سوالاتی بپرسه که نتونم جواب بدم اینا رو میگمش

بلد نبودی خودت رو نباز بگو الان نمی‌تونم باید عملی نشون بدم کاردستی و اینا درست کن ببر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
شما اطلاعی ندارید که چیا مثلا میپرسن

بچه تو کلاس خودشو خیس کرده چکار میکنی

گریه کنه بگه مامانمو میخوام  چکار می کنید

با بچه ی بیش فعال کلاسو بهم میزنه  چند برخوردی دارید

یا میگن با چی تولید محتوا می کنید

ی شعر بخونید