2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما گرفتیم بهمون نیفتاد برعکس جواب داد بلافاصله بعد گرفتنش بشدت مشکلات ایجاد شد اخر گذاشتیم تو مسجد ا ...

میشه یکم توضیح بدید خواهش میکنم مثلا چه مشکلاتی مالی عاطفی روحی جسمی؟

کاربری دست ۳ نفر

قبلش حالتون چطور بود؟برونریزی داشتید یا نه؟

من یکم حالم سنگین بود همش خسته بودم 

من پاکسازی کردم خودمو بعد انداختم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همه چی تغییر کرده اول شوهرم اصلا اهمیت نمیدادبه زندگی ولی الان ۱۰۰در۱۰۰ اهمیت میده رزق وروزی فراوان ...

از کجا گرفتید 

نمازش رو خودتون خوندید

چه مدت بعد اوضاع خوب شد

اون اوایل برونریزی داشتید؟

کاربری دست ۳ نفر

چ تاثیری؟

من یه مدت خیلی اذیت میشدم توی خونمون جرات نداشتم حتی روز تنهایی بخوابم توی خواب بشدت اذیت میشدم بعد از اون خوب شدم

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

میشه یکم توضیح بدید خواهش میکنم مثلا چه مشکلاتی مالی عاطفی روحی جسمی؟

مالی که قشنگ صفر شدیم

بعد خیلی گرفتار شدیم و پر از گره تو مسائل روزانه و همه عصبی و کلافه کلا جو زندگیمون رو خیلی بد کرد نمیدونم شاید اعمالی داشته که ما به جا نیاوردیم

لطفا درخواست دوستی ندید
من دارم ولی نمازشو نخوندم😢نمیدونم حس آرامش دارم ازش چ تغییری مگ باید داشته باشه؟!

نمیدونم

اخه بعضیا میگن برونریزی دارن اولش اتفاقای بعد براشون میفته یا حالشون بدمیشع و...

یا بعضیا مثلا وضعیت مالیشون خوب میشه دعواهاشون برطرف میشه یا حتا برای بیماری و ازدواج میگن خوبع میخوام بدونم واقعن اینطوره

کاربری دست ۳ نفر

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792