2777
2789

من ۹ ساله ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم ۷ و ۲ کلی هم افسردگی و خستگی و گرفتاری سر بچه ها و نگهداریشون و رسیدگی بهشون دارم در طول روز دست تنهام کلا

به همسرم توجه میکنم عشق میدم هفته ایی دو سه بار رابطه داریم کامل و عالی حتی اگه خودمم نخوام اون بخواد همراهی میکنم نقش بازی میکنم تا به دلش نمونه

ولی الان مشکل من اینه تو طول روز که خونه ست هی شوخی های +۱۸ میکنه باهام و دست میکشه همه جام مدام در حال لمس کردن بدنمه امیدوارم متوجه منظورم بشید

(الان که دارم تعریف میکنم حالت تهوع میگیرم همراه خشم زیاد که برم هوارررر بکشم سرش بزنم لهش کنم)

گاهی حوصله دارم خودمو براش لوس میکنم ناز میکنم چون لوندی دوست داره ولی خدایی هزار بار گفتم هر دقیقه و توی هر حالی و جلو بچه ها و دم به دقیقه دیگه حالت تهوع میاره، چندشه برام ، بس کن 

بعدش چند روز قهر میکنه سر سنگین میشه باز تو روش میخندم همونه 

دیگه داره کلافه ام میکنه این وضع

جز مشاور راهی دارید بگید لطفا چون مشاور رفتیم فایده نداشته 

و کلا بگید  حق با منه یا نه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری جلو بچه آخه؟

حالا جلو بچه خا مثلا یکم رعایت میکنه کاراش کمتره ولی گاهی یه لحظه بر میگردن مثلا ….. واااای بخدا نمیدونم چی بگم دارم روانی میشم از زندگی کردن هرجاش بنگری سمته

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
حالا جلو بچه خا مثلا یکم رعایت میکنه کاراش کمتره ولی گاهی یه لحظه بر میگردن مثلا ….. واااای بخدا نمی ...

چی بگم والا

باهاش صحبت کنی میفهمه؟ بگو مرد حسابی میدونی روح روان بچه رو نابود میکنی شب و اتاق خوابو گذاشتن برا مسائل خصوصی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
والا زیادبدخلقی نکن گناه داره حتما خیلیی گرمه،دست خودش نیست که،ازدوسه بار در هفته که رابطه دارید بیش ...

من‌توان ندارم همون ۲-۳ بار هم بعضی روزاش فیلم بازی میکنم‌ولی جوری که متوجه نشه برای من هفته ایی یک بار ایده اله اوایل ازدواج نه ولی کم کم بعد هر زایمان و رسیدگی های و نیازه و نگهداری بی اندازه ی بچه ها خسته ام کرده من حتی ساعت خوابم هم کمه نه تفریحی نه استراحتی انگار یه کلفت و پرستار و برده ی جنسیم زندگی برای خودم رو یادم رفته حتی برای چند ساعت 

من‌توان ندارم همون ۲-۳ بار هم بعضی روزاش فیلم بازی میکنم‌ولی جوری که متوجه نشه برای من هفته ایی یک ب ...

یکی دوسال دیگا که بجه ها یه کم بزدگتربشن این روزارو یادت میره،پس سعی کن باصبوری جلو بری وبدونی که این حس وحال دائمی نیست به خودتون زمان بده

سلام شبتون بخیر ببخشید مزاحمتون شدم.من دیدم توی یکی از تاپیک ها گفته بودین ک برادرتون پزشکی شهریه پرداز اصفهان میخونه.میتونم یسری سوال دربارش ازتون بپرسم؟من خیلییی گشتم ولی هیچ کسو پیدا نکردم ک درست حسابی بتونه ب سوالام جواب بده...فکنم شمارو خدا برام رسوند😅

سلام شبتون بخیر ببخشید مزاحمتون شدم.من دیدم توی یکی از تاپیک ها گفته بودین ک برادرتون پزشکی شهریه پر ...

جانم بگو عزیزم همینجا بپرس ج میدم 

سوال اول رو باید زنگ بزنم ازش بپرسم من خودم فراموش کردم دقیقش رو

حالا سوالات بعدی

سال ۹۹ قبول شد 

همون سال اولین شهریه ۱۵ بود که واریز جرد ولی هر ترم متغیریه گاهی ۱۸ گاهی ۲۰ یبار هم یادمه ۱۲ چون من توی پرداخت شهریه کمک میکنم بهش اینو کیدونم ولی در کل برای هر ترم نسبت به تعدا واحدها و اینا متغیره از ۱۰ تا ۲۵ ولی بیشتر نمیشه دیگه

داداش من و ما یعنی کل خانواده خیلی خیللللی راضی هستیم گلم چون ایشون دیگه یه آقای دکتر هستن برا خودشون دانشگاه دولتی عین همه بچه های دیگه میره یعنی فرقی توی بچه های روزانه همون عادی و شهریه پرداز نیست کسی هم خبر نداره از اطرافیان نگفتیم شهریه پردازه خوب فقط گفتیم پزشکی اصفهان قبول شده نیازی به گفتن نیست

ایشون رتبشون چند منطقه بود؟چه سالی قبول شدن؟چقدر شهریه میدن و هرسال زیادتر نمیشه شهریشون؟کلا راضی هس ...

بعد اینکه داداش من احتمال داره مهاجرت کنه بعد از اتمام درسش 

و یه خوبی که بچه های شهریه پرداز دارن مدرکشون آزاد هست بلا فاصله که عمومی رو گرفتن میتونن مدرکشون رو دریافت کنن و حتی مهاجرت کنن ولی باقی تعهد دارن و اگه بخوان مدرکشون رو بگیرن که باهاش مهاجرت کنن باید یه پول زیادی پرداخت کنن فکر کنم حدود یک میلیار اینا البته دقیقش رو نمیدونم اینا شنیده هام هست

سوال اول رو باید زنگ بزنم ازش بپرسم من خودم فراموش کردم دقیقش روحالا سوالات بعدیسال ۹۹ قبول شد همون ...

خیلیییی ممنون از کمکتون.خدا خیرتون بده.امیدوارم مشکلاتتون حل بشه💖💖من دیدم ورودیای پارسالو نوشته بود بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون بوده امسال حتما دیگ ۵۰ میلیونه.امیدوارم هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد☹اگ منم قسمتمه و خدا میخاد قبول بشم

خیلیییی ممنون از کمکتون.خدا خیرتون بده.امیدوارم مشکلاتتون حل بشه💖💖من دیدم ورودیای پارسالو نوشته بو ...

انشالله عزیزم 

ممنونم از دعای خیرت گلم

در مورد شهریه هم مطمئنم اینقدر که گفتی نمیشه ها

ولی بازم اگه نیاز داشتی بگم داداشم بپرسه از دانشگاهشون 

۵ شهریور برمیگرده اصفهان چون امتحانای عقب افتادشون که واسه زمان جنگ بوده رو انداختن ۱۰ تا ۲۵ شهریور