2777
2789
عنوان

خانم های گل راهنمایی میخوام لطفا بیاید 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 27 پست
خیلیییی ممنون از کمکتون.خدا خیرتون بده.امیدوارم مشکلاتتون حل بشه💖💖من دیدم ورودیای پارسالو نوشته بو ...

ببین دعا کن و دعا میکنم قبول بشی بالاخره شهریه اش جور میشه بعد که رفتی بیمارستان هم منظورم اینترنی هست خودشونم یه هزینه بهت پرداخت میکنن که کمک میشه به پرداخت شهریه ات 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
خیلیییی ممنون از کمکتون.خدا خیرتون بده.امیدوارم مشکلاتتون حل بشه💖💖من دیدم ورودیای پارسالو نوشته بو ...

گلم الان پرسیدم از داداش گفت ترازش اون سال ۱۰هزار بوده اما برای قبولی الان باید ۹ هزار به بالا باشه شهرای پایین تر البته میاره

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دعا کن و دعا میکنم قبول بشی بالاخره شهریه اش جور میشه بعد که رفتی بیمارستان هم منظورم اینترنی ه ...

بله دقیقا مامان بابامم همینو میگن.میگن اگ خدا بخواد ما کم کم میریم جلو بقیشم جور میشه نمیخوایم همشو باهم یکجا بدیم ک.اون دانشگاه ازاده ک خیلی زیاده هزینش.من از یکی از دوستام ک پزشکی نجف اباد میخونه پرسیدم گفت شهریه ثابت ۹۷ میلیونه برای ورودیای جدید ک تازه با شهریه غیر ثابت بیشتر هم میشه

گلم الان پرسیدم از داداش گفت ترازش اون سال ۱۰هزار بوده اما برای قبولی الان باید ۹ هزار به بالا باشه ...

بله دقیقا الان مثلا تراز ۹۷۰۰ پزشکی دولتی قم و کاشان و شهرکرد و یزد و ... میده ولی خب من نمیتونم راه دور برم.هزینش با همون پردیس یکی میشه

بله دقیقا مامان بابامم همینو میگن.میگن اگ خدا بخواد ما کم کم میریم جلو بقیشم جور میشه نمیخوایم همشو ...

نه دیگه آزاد واقعا زیاده نمیشه رو هوا رفت باید یه منبع قوی ساپورت کنه 

ولی شهریه پرداز معقوله اینجوری در نظر بگیر هر ترم تغریبا یه حقوق کامل کارمند یعنی مثلا اگه پدرتون کارمند باشن سالی دوتا حقوقشون کامل باید پرداخت بشه البته بجز هزینه های دیگه ها که یک دانشجو داره

بله دقیقا الان مثلا تراز ۹۷۰۰ پزشکی دولتی قم و کاشان و شهرکرد و یزد و ... میده ولی خب من نمیتونم راه ...

کدوم‌ شهرید شما

اصفهان؟

ببین داداش من از همون اول که قبول شد شروع به کار هم کرد 

مشاور تحصیلی یکی از موسسات شهر خودمون شد و دانش آموز بهش دادن تلفنی مشاوره میداد والبته نمیدونم شما بتونی داداش من چون خودش ۳ سال پشت کنکور موند و کامل خودش میخود و برنامه ریزی میکرد و کامل اشراف داشت و از طرفی فن بیانش خیلی خیلی قویه براش خوب بود

۴-۵ تا دانش اموز میگرفت هر ماه

و هر دانش آموز ۳ تومن میگرفت هزینه تماس هم با خود موسسه بود چون حدودا با هر دانش اموز ۱۵-۲۰ دقیقه حرف میزد

کدوم‌ شهرید شمااصفهان؟ببین داداش من از همون اول که قبول شد شروع به کار هم کرد مشاور تحصیلی یکی از مو ...

بله من اصفهانم.منم اتفاقا امسال ۳ سال بود ک پشت کنکور بودم منتظرم نتیجه ها بیاد ببینم چی میشه.مشاوره کلا خیلی درامدش خوبه ولی خیلی اعصاب قوی ای میخواد من ازبس این کنکور اذیتم کرد حاضر نیستم ی ثانیه هم بچهای مردمو تحمل کنم😂 مشاور ک بشی باید حرص درصدا و درس خوندن بچه های مردمم بخوری

بله من اصفهانم.منم اتفاقا امسال ۳ سال بود ک پشت کنکور بودم منتظرم نتیجه ها بیاد ببینم چی میشه.مشاوره ...

بیچاره داداش من …. آره اونم میگفت ولی برای اینکه دستش تو جیب خودش باشه انجام میداد الان ولی نگرفته دیگه چون بیمارستان میره درسا سنگین تر سده خودشم میگه نمیکشه چون هم بچه ها خودشون زنگ میزنن هم مادر پدراشون داداشم بیچاره میگفت قلط میزدم یه وقتا

بله من اصفهانم.منم اتفاقا امسال ۳ سال بود ک پشت کنکور بودم منتظرم نتیجه ها بیاد ببینم چی میشه.مشاوره ...

دانشکده پزشکی اصفهان خیلی عالیه ایشالا قبول بشی گلم 

قبول شدی بهم اطلاع بده شماره داداشمو بهت بدم به عنوان یه ترم بالایی خیلی کمکت میتونه کنه 

بیچاره داداش من …. آره اونم میگفت ولی برای اینکه دستش تو جیب خودش باشه انجام میداد الان ولی نگرفته د ...

چقدر پشتکار و اراده ی خوبی دارن🤩تو این دوره زمونه زیاد پیدا نمیشن ادمایی ک اینقدر تلاش کنن