2777
2789

از اول بارداری تا آخرش استرس اظطراب دعوا و ناراحتی داشتم زیاااد گریه کردم این ماه آخرم کلن همش گریه زاری بنابه دلایلی حالا میگم چی بر سر بچم میاد کسی بود مثل من باشه میترسم بچم قلبش یه چیزی بشه امروز انقدر استرس کشیدم دستام میلرزید تو رو خدا یه چیزی بگین بهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث توبودم گلم.کل بارداری با استرس و گریه گذشت.چون بارداری سختی داشتم...برا بچه خوب نیس.سعی کن حا ...

وای تو رو خدا بچتون حالش خوبه .

دست خودم نیس یکم حساسم بقیشم اطرافیانم اصلا درکم نکردن همش گریه میکنم جیغ میزنم استرس اظراب دارم دستام میلرزه عرق میکنم دلم خونه برا بچه

وای تو رو خدا بچتون حالش خوبه .دست خودم نیس یکم حساسم بقیشم اطرافیانم اصلا درکم نکردن همش گریه میکنم ...

نه جیغ نزن.چون میترسه.خدایی نکرده قلبش واینسه.خدایی نکرده بچت مریض به دنیا نیاد.میگن بعدش سخت کولیکی میشه یعنی دراثر استرس دل درد شدید داره.اره خداروشکر دخترم خوب بود ولی کولیک داشت شدید

فقط برو خدارو شکر کن وبه هیچ چیزی جز بچت فک نکن

به این فک کن اون بچه ای که الان تو شکمته یکی داره خون گریه میکنه واز اون بچه از خدا میخواد

وهر روز با بالشت پر از اشک ودل شکسته میخوابه واز غم وغصه زیاد حتی دیگه غذا هم نمیتونه بخوره

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
نه جیغ نزن.چون میترسه.خدایی نکرده قلبش واینسه.خدایی نکرده بچت مریض به دنیا نیاد.میگن بعدش سخت کولیکی ...

کولیک بازم یه چیزی خوب میشه ولی میترسم قلبش یه چیزی بشه بعدم گفتن بچه وزنش کمه شما هم مثل من بودی زیاد دعوا و گریه داشتی یا کم بود مال شما ببخشید زیاد سوال میکنم

عزیزم شمام شرایطی مثل من بود ؟؟؟ میگم چطور بود بچه فقط بیقراری میکرد یا چی سالم بود بچه بعدم وزنش چط ...

ببین من خوراکم خوب بود 

دخترم 3کیلو و500

,آره همش استرس و اینا داشتم. کلا آدم استرسی هستیم دوران کرونا هم بود مامانم اینا دو بار کرونا گرفتن خیلی بد بود 

دخترم ار 15روزگی تا 6ماهگی هر شب از غروب تا آخر شب بدون توقف در حد خفه شدن گریه میکرد کولیک وحشتناک یعنی نابودم کرد

فقط برو خدارو شکر کن وبه هیچ چیزی جز بچت فک نکنبه این فک کن اون بچه ای که الان تو شکمته یکی داره خون ...

عزیزم اینارو میگم ولی هیچکی در کم نکرد دورو اطرافم خانواده شوهرم هر ماه میان یه حرفایی بهم میزنن میرن یا شوهرم درکم نمیکنه منم روزو شبتم با گریه  ۶س

ببین من خوراکم خوب بود دخترم 3کیلو و500,آره همش استرس و اینا داشتم. کلا آدم استرسی هستیم دوران کرونا ...

والا منم خوراکم خوبه ولی میگن وزن بچه دوهفته عقبه میگم شاید برا این گریه و ناراحتی هاس .

من برا بچه اولم حالم خوب بود تو بارداری زیاد ناراحتی نداشتم ولی بچم زیاااد گریه می‌کرد کولیک شددددید هم داشت

کولیک بازم یه چیزی خوب میشه ولی میترسم قلبش یه چیزی بشه بعدم گفتن بچه وزنش کمه شما هم مثل من بودی زی ...

اشکال نداره عزیزم.هرسوالی داری بپرس.به منم سونو گفت وزنش کمه.دیگه دکتر برام لیدی میل نوشت.من اولش خطر سقط  داشتم آخرشم زایمان زودرس تشخیص داد دکتر.ازاین ور دندون درد داشتم.کمردرد....بخاطره این زیاد گریه میکردم. هرشبم آمپول آناکسا وپروژسترون میزدم.سوراخ سوراخ بودم. اما گذشت...توام سعی کن خودتو باجیزی سرگرم کنی تا ایشالا بارداریت بسلامت طی بشه

عزیزم اینارو میگم ولی هیچکی در کم نکرد دورو اطرافم خانواده شوهرم هر ماه میان یه حرفایی بهم میزنن میر ...

نه تورو خدا گریه نکن واسه بچه خوب نیس الان که بارداری واسه منتظرا دعا کن

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................